Bravida laajentaa palvelutarjontaansa Lounais-Suomessa

Lehdistötiedote
3.huhtikuuta 2023

Bravida ostaa suomalaisen Turun LaatuSähkö Oy:n liiketoiminnan ja laajentaa näin tarjontaansa Lounais-Suomessa. Ostettavassa liiketoiminnassa on toimiva johto mukaan lukien 12 työntekijää ja sen liikevaihto oli vuonna 2022 noin 1,8 miljoonaa euroa.

Uutiset

Ostettava liiketoiminta tarjoaa monipuolisia sähköteknisiä huoltopalveluita ja asennustöitä Turun seudulla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös tietoverkkotyöt, turvajärjestelmäasennukset, teollisuuden sähköasennukset ja vikakeikat. Toimipiste sijaitsee Turussa.

– Bravidalla on selkeä strategia kasvaa Suomessa. Liiketoimintakauppa edistää Bravidan alueellisen tarjonnan laajenemista Suomessa. Olen iloinen, että voimme jatkossa tarjota myös sähkötöitä Turun seudulla. Toivotan Turun LaatuSähkö Oy:n henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Bravidalle, sanoo Marko Holopainen, Bravida Finland Oy:n toimitusjohtaja.

– Turun LaatuSähkö Oy:n toiminta on kasvanut koko toiminta-aikansa ajan. Kauppa Bravidan kanssa antaa toiminnalle uusia ulottuvuuksia vakaan kasvun ja kannattavuuden merkeissä. Kaupan myötä saamme kilpailukykyisemmät mahdollisuudet ja leveämmät hartiat jatkaa vakaata ja kannattavaa toimintaa. Palveluidemme laatu, niin kuin nimi on aina velvoittanut, ei tule muuttumaan kaupan myötä, sanoo Turun LaatuSähkö Oy:n toimitusjohtaja Tero Eklund.

Liiketoimintakauppa astuu voimaan 1.5.2023.

Tämä on Bravidan kolmastoista yritys-/liiketoimintaosto Suomessa.

Lisätietoja antaa:

Marko Holopainen, toimitusjohtaja, Bravida Finland Oy. Puh: +358 400 458158.