Bravida ostaa oululaisen OAT Oy:n ja laajentaa toimintaansa Pohjois-Suomen alueella

Bravida ostaa suomalaisen OAT Oy:n ja laajentaa näin sähkö- ja urakointitoimintaansa Pohjois-Suomessa. Ostettavalla yrityksellä on noin 60 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 8,8 miljoonaa euroa.

Uutiset

OAT Oy on sähkö- ja automaatiourakointia tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 1992. Yritys on tunnettu luotettavana Pohjois-Suomen sähköalan toimijana, jonka ydinosaamiseen kuuluvat teollisuuden ja kiinteistöjen sähköistysten, automaation ja instrumentoinnin urakointi- ja huoltopalvelut. 

– Bravidalla on selkeä strategia kasvaa Suomessa. Yrityskauppa edistää Bravidan alueellista laajenemista Suomessa. Olen iloinen, että voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme sähköpalveluita Oulun ja Pohjois-Suomen talousalueilla. Toivotan OAT Oy:n henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Bravidalle, sanoo Marko Holopainen, Bravida Finland Oy:n toimitusjohtaja.

- Näemme, että kauppa Bravidan kanssa vahvistaa kasvupolkuamme ja antaa uusia eväitä kehittää toimintaamme Pohjois-Suomessa niin urakointi- kuin huoltoliiketoiminnassakin. Osana Bravidaa palvelemme asiakkaitamme edelleen samalla laadukkaalla tavalla kuin ennenkin. Kiitän koko henkilöstöämme, asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme tähänastisesta matkasta, sanoo Jaakko Tähtinen, OAT Oy:n toimitusjohtaja.

Yrityskauppa astuu voimaan arviolta lokakuussa 2023.

Tämä on Bravidan kuudestoista yritys-/liiketoimintaosto Suomessa.