Bravidalaisten uratarinoita: Sähköpuolen neljä Hannua – näkemystä, kokemusta ja joukkueasennetta

Bravida on talotekniikan suurin työnantaja Pohjoismaissa, ja tiimissä on pitkän ja monipuolisen uran tehneitä konkareita. Hannu Saarinen, Hannu Saarela, Hannu Lehtiniemi ja Hannu Rissanen ovat sähköpuolen luottopakkeja, joilta kelpaa ammentaa oppia. Miltä Bravidan Hannujen arki näyttää? Julkaisemme joka viikko yhden Hannun tarinan lisää.

Uutiset

Hannu Saarela: ”Monipuoliset toimeksiannot haastavat ja motivoivat”

Urakointipuolella sähkön tarjouslaskijana toimii Hannu Saarela. Hän valmistui sähköasentajaksi Vallilan ammattikoulusta vuonna 1995 ja on tehnyt pitkän uran sähkötöiden parissa. Saarela on työskennellyt Bravidalla tarjouslaskijana viitisen vuotta ja sitä ennen projektipäällikkönä vuosina 2005–2017 ja sähköasentajana 2004–2005. Saarela on entisiä Sähköpekon miehiä ja hänestä tuli bravidalainen vuonna 2015, kun Bravida osti Peko-konsernin.

”Uusien haastavien kohteiden laskeminen on mielekästä ja palkitsevaa työtä. Kaikki toimeksiannot ovat erilaisia, ja räätälöimme aina ratkaisun, joka sopii kulloisenkin asiakkaan tarpeisiin”, Saarela kuvailee tehtäviään, joissa tarvitaan tarkkuutta, itsenäistä työotetta ja sitoutumista sovittuihin aikatauluihin.

Vapaa-ajallaan Saarela rentoutuu matkustelun ja monipuolisen liikunnan parissa.

 

Hannu Saarinen: ”Työni on itsenäistä, mutta ympärillä on mahtava porukka”

Hannu Saarinen toimii puolestaan Tampereella sähkön tarjouslaskijana: ”Hannu taisi olla aika yleinen etunimi jonnekin 60-luvulle asti. Hannu Karpo lienee tunnetuimpia hannuja, ja sitten meillä on Bravidalla useampi Hannu, joilla on yhtä komea ja pitkä työura takana”, Saarinen naurahtaa.

Loppiaisaatosta 1996 lähtien tamperelaisen Sähköpekon palveluksessa työskennelleestä Hannu Saarisesta tuli bravidalainen vuonna 2015. Myös Saarinen on entisiä Sähköpekon miehiä. Tuolloin Bravida laajensi toimintansa Suomeen ostamalla 320 ammattilaista työllistäneen Peko-konsernin.

”Bravida oli silloin itselleni täysin tuntematon yritys, mutta olen viihtynyt erinomaisesti: tämä on paras työpaikka, jossa olen työskennellyt. Vaikka työni sähkön tarjouslaskijana on itsenäistä, ympärillä on mahtava porukka. Bravidalla on hyvä yhteishenki ja työntekijöistä pidetään huolta.”

Sähkön tarjouslaskijana Saarinen pääsee laittamaan itsensä likoon monipuolisten projektien parissa. Työ on monesti kiireistä ja laskettavana on useampi projekti samaan aikaan, mutta ajoittainen hektisyys ei Saarista hetkauta. Työ on samalla mielekästä ja palkitsevaa. Numeroiden vastapainona vastuuntuntoinen mies nauttii myös metsänhoitotöistä.

Tutustu Bravidan monipuolisiin uramahdollisuuksiin täällä.