Kun sinä kasvat, me kasvamme – Sähköasentajasta sähköasennuspäälliköksi

Ville Hakalan eteneminen Bravidalla eri tehtäviin on ollut nopeaa. Alkuun hän teki muutaman vuoden sähköasentajan töitä, josta hän siirtyi työjohdon puolelle samalla, kun sai jatko-opiskelupaikan ammattikorkeakoulusta.

Uutiset

”Sen jälkeen etenin työnjohdon harjoittelijasta projektinhoitajaksi ja projektipäälliköksi. Tällä hetkellä toimin sähköasennuspäällikkönä”, Ville kertoo.   

Villen mukaan viimeisten parin vuoden aikana homma on lähtenyt niin sanotusti rullaamaan kunnolla. ”Tilauskanta on ollut tosi hyvää, on saatu paljon töitä ja sitä kautta osaavaa väkeä taloon, niin asentaja- kuin toimihenkilöpuolelle”, Ville iloitsee. Hänen mukaansa etenkin asennuspuolen osaajat ovat olleet kiinnostuneita työskentelevään Bravidalla, koska tulevaisuuden näkymät ovat hyvät tällä hetkellä. Alalla on hyvät kasvu- ja kehitysmahdollisuudet markkinatilanteesta huolimatta. Sen mahdollistaa onnistuneen strategian lisäksi hyvä työympäristö.  

”Asentajaporukka on ahkeraa, puhaltaa yhteen hiileen ja he tekevät tulosta niin yritykselle kuin itselleenkin”, Ville kiittelee. Villen mukaan toimihenkilöpuolelta saa aina apua tarvittaessa ja porukka on kaikin puolin ammattitaitoista. ”Työmaat hoidetaan alusta loppuun”, Ville alleviivaa.  

Villen mukaan Bravidalle kannattaa ehdottomasti hakea sellaisen henkilön, joka on oma-aloitteinen, luottaa itseensä, ei pelkää pyytää apua ja tietää jonkin verran urakoinnista. ”Täällä oppii aina kuitenkin uutta”, Ville päättää.  

Katso Villen haastattelu!