Ostoksia, herkuttelua, saunomista ja pulahdus Kaukajärveen – tutustu Pirkanmaan Bravida-kohteisiin

Tampereella ja kaupungin lähistöllä voi viettää kokonaisen päivän kohteissa, joissa Bravida on urakoinut tai joihin sillä on jatkuva service- eli huoltosopimus.

Uutiset Tampere Huolto ja ylläpito

Suunnittelimme täydellisen kesäpäivän Pirkanmaan alueelle. Lähde matkaan joko julkisilla tai omalla kulkuneuvolla ja tutustu kauniin Pirkanmaan Bravida-kohteisiin! 

 1. Shoppailua Bravidan huoltamassa Ideaparkissa 

  Pirkanmaan Bravida-kierros on hyvä aloittaa maakunnan ostosparatiisista eli Lempäälän Ideaparkista (https://lempaala.ideapark.fi/). Sen yli 170 liikkeessä riittää valinnanvaraa vaativammallekin shoppailijalle – olipa tarkoituksena ostaa vaatteita, sisustustarvikkeita, kauneustuotteita tai päivittäistavaroita. Kesken shoppailun kannattaa nauttia lounas jossakin kauppakeskuksen lukuisista ravintoloista. 
   
  Bravida on huoltanut Ideaparkia kuuden vuoden ajan. Kesällä 2017 solmittu service-sopimus kattaa yli 100 000 neliömetriä käsittävän kauppakeskuksen teknisten järjestelmien huollon ja ylläpidon. Asiakkaat voivat siis luottaa, että helteelläkin ilmastointi pelaa ja kaikki toimii.
 2. Herkuttelua ja ostoksia Bravidan huoltamalla Linkosuolla 

  Shoppailun jälkeen on välipalan aika. Kahvia, virvokkeita ja herkkuja kannattaa suunnata nauttimaan Mannakorven Kahvilaan (https://linkosuo.fi/toimipaikka/mannakorven-kahvila/), joka sijaitsee Tampereen ja Kangasalan rajalla sijaitsevan Linkosuon tehtaan yhteydessä. Kotiinviemiset voi ostaa kätevästi kahvilan yhteydessä olevasta tehtaanmyymälästä. 
   
  Bravida on huoltanut kiinteistöä vuodesta 2022 alkaen. Tehtaan ja kahvilan kanssa saman katon alla toimii myös tuotantokeittiö ja konditoria. Bravidan huoltosopimuksen ansiosta Linkosuon paahtoleivät, kuivaleipä- ja snackstuotteet sekä kakut, leivonnaiset ja lounasruoat valmistuvat aikataulussa.
 3. Löylyt Bravidan urakoimalla Kaukajärven saunalla 

  Päivän päätteeksi on aika ottaa rennosti. Ja kun kerran ollaan maailman saunapääkaupungin eli Tampereen lähettyvillä, kannattaa suunnata yhteen kaupungin lukuisista saunoista. Suosittu Kaukajärven sauna (https://www.kaukajarvensauna.fi/) sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Mannakorven kahvilalta, Kaukajärven rannalla. 
   
  Bravida on urakoinut Kaukajärven saunalla useammankin kerran. Tämän vuoden toukokuussa Bravida huolsi saunan lattialämmityskaapeleita. Kesällä 2022 Bravida toteutti saunan sähköpääkeskusremontin ja veti laiturille sähköjä. Samalla asennettiin sähköt laiturille tuotuihin lämpölaattoihin, jotta kulkureitti avannolle ei jäädy pakkasilla. Jos siis haluat toteuttaa tämän Pirkanmaan-reissun talvella, onnistuu veteen pulahtaminen myös silloin turvallisesti.