Bravida jälleen mukana voimakkaasti kehittyvän Pasilan Postipuiston asuntorakentamisessa

Helsingin Pasilaan, Postipuistoon rakentuva Haso Postitorni on 12-kerroksinen torni, johon liittyy 7-kerroksinen lamelliosa. Kokonaisuudessa on yhteensä 88 asuntoa. As Oy Helsingin Postipaketti on puolestaan 6–7 kerroksinen lamellitalo, jossa on yhteensä 60 Hitas-asuntoa. Edellä mainittujen rakennusten yhteyteen rakentuu lisäksi 160-paikkainen pysäköintilaitos.  

Uutiset

Postipuisto on vauhdilla kehittyvä asuinalue Helsingin Pasilassa. Bravida on vahvasti mukana alueen asuntorakentamisen kehittämisessä mm. tekemällä ilmanvaihto- ja sprinkleriurakan Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoasin historian suurimpaan rakennushankkeeseen. Tällä kertaa Bravidan pääkaupunkiseudun IV Asunnot-yksikkö vastaa Postipuistoon rakentuvien Haso Postitornin ja As Oy Postipaketin asuntojen ilmanvaihtourakasta. 

”Kohteille tavoitellaan Rakennustiedon neljän tähden ympäristöluokitusta, joten luonnollisesti haluamme tukea tavoitteen saavuttamista toimittamalla kohteisiin mahdollisimman energiatehokkaan ilmavaihtoratkaisun”, kertoo Bravidan IV Asunnot-yksikön yksikönjohtaja Markus Nyman.  

”Energiatehokkuus näkyy mm. siinä, että kohteeseen asennettavat ilmanvaihtokoneet on valittu sen perusteella. Toimemme energiatehokkuuden osalta eivät rajoitu ainoastaan kohteeseen toimitettavaan ratkaisuun, vaan pyrimme toimimaan mahdollisimman tehokkaasti myös työmaalla. Tulemme satsaamaan esimerkiksi logistiikan huolelliseen suunnitteluun ja optimointiin, jotta työmaalla voidaan välttyä materiaalin turhalta liikuttelulta”, Nyman avaa suunnitelmia.  

”Panostamme myös ilmanvaihdon huolellisiin säätöihin ja luovutuksen jälkeiseen toimitukseen, mikä on etenkin loppukäyttäjän näkökulmasta tärkeää. Jokainen varmasti haluaa, että uudessa kodissa kaikki toimii moitteettomasti heti alusta lähtien. Olemme luotettava kumppani ja kannamme vastuumme myös kohteen valmistumisen jälkeen”, Nyman toteaa.  

”Olemme tehneet Bravidan kanssa jo pidemmän aikaa yhteistyötä, ja yhteisten onnistumisten takeena ovat hyvä kommunikointi ja toiminta”, kommentoi aluejohtaja Ilpo Luhtala Skanskasta.  

Kohteen rakennustyöt ovat jo käynnissä ja Bravidan osalta ilmanvaihtourakka alkaa maalis-huhtikuun aikana. Bravida on tehnyt urakasta sopimuksen Skanskan kanssa. Kohteen rakennuttajana toimii ATT.  

Lisätietoja: 

Markus Nyman 
IV Asunnot-yksikön yksikönjohtaja 
markus.nyman@bravida.fi  
Puh: +358 40 455 1324