Bravida vahvistaa palvelutarjontaansa pääkaupunkiseudulla

Bravida ostaa suomalaisen Nykysähkö Oy:n ja Nykyrakennus Oy:n liiketoiminnan ja vahvistaa näin kiinteistöjen huolto- ja ylläpitotarjontaansa pääkaupunkiseudulla. Ostettavassa liiketoiminnassa on toimiva johto mukaan lukien 11 työntekijää ja sen liikevaihto oli vuonna 2023 noin 3,6 miljoonaa euroa.

Uutiset

Ostettava liiketoiminta tarjoaa monipuolisia sähköteknisiä asennus- ja korjaustöitä sekä huoltopalveluilta pääkaupunkiseudun alueella. Palvelutarjontaan kuuluvat myös sähköurakat ja -suunnittelu, ympärivuorokautinen huoltopäivystys sekä tele- ja varavoimatyöt. Tarjontaa täydentävät erilaiset rakennuspalvelut, kuten esimerkiksi toimitilojen saneeraus- ja olosuhdemuutokset. Toimipiste sijaitsee Vantaalla.

- Olen iloinen, että voimme jatkossa tarjota sähköpalveluja entistä laajemmin. Bravidalla on selkeä strategia kasvaa Suomessa. Liiketoimintakauppa vahvistaa Bravidan alueellista huolto- ja ylläpito- sekä saneeraustarjontaa pääkaupunkiseudulla. Toivotamme ostetun liiketoiminnan henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Bravidalle, sanoo Marko Holopainen, Bravida Finland Oy:n toimitusjohtaja.

- Toimintamme on vuosien varrella kasvanut myönteisesti, ja kaupan myötä saamme entistä enemmän tukea kasvuun. Odotamme innolla tulevaisuutta ja uskomme vahvasti siihen, että osana Bravidaa voimme kehittää asiakastarjontaamme entisestään. Olemme aina olleet joustava ja asiakaslähtöinen yritys, ja aiomme jatkaa samaa linjaa myös kaupan toteutumisen jälkeen, sanoo Nykysähkö Oy:n ja Nykyrakennus Oy:n toimitusjohtaja Juho Peltomäki. 

Liiketoimintakauppa astuu voimaan 1.5.2024.

Tämä on Bravidan seitsemästoista yritys-/liiketoimintaosto Suomessa.


Lisätietoja antaa:

Marko Holopainen, toimitusjohtaja, Bravida Finland Oy. Puh: +358 40 045 8158.