Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen fuusioitui Bravida Finland Oy:öön - ”Voimme palvella asiakkaitamme jatkossa kokonaisvaltaisemmin”

Bravida yksinkertaistaa yhtiörakennettaan ja syksyllä 2023 ostettu Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen fuusioitui Bravida Finland Oy:öön 1.4.2024. Vuonna 1932 perustetulla Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilaisella on pitkä historia pääkaupunkiseudun LVI-osaajana. Fuusion myötä Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilaisesta tulee Bravidan pääkaupunkiseudun Servicen LVI-yksikkö.

Uutiset

Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen tekee pääsääntöisesti LVI-huoltoja laajalle joukolle erilaisia asiakkaita, joita ovat mm. taloyhtiöt, hotellit ja kauppakeskukset, terveydenhuolto ja teollisuus. ”Palvelutarjoamaamme kuuluvat LVI-huollot ja -korjaukset. Teemme vuositasolla n. 5500–7700 keikkaa, mikä tarkoittaa, että huoltopuolella on keskimäärin n. 50 huoltokeikkaa päivässä. Tarjoamme asiakkaillemme huollon osalta 24 h päivystyksen ja meillä on aina joku paikalla, olipa kyseessä joulu tai juhannus. Lisäksi teemme valtakunnallisesti palvelu-urakointia, johon meiltä löytyy IV- ja KVV-urakoinnin osalta korkeimman luokan valtuudet ja pätevyydet”, yksikönpäällikkö Jyrki Harju Bravidan pääkaupunkiseudun servicen Helsingin LVI -yksiköstä kertoo.  

”Olemme myös valtuutettu kaukolämpö- ja kaukojäähdytys- sekä maakaasu-urakoitsija koko maassa. Kaukolämmön ja maakaasun työnjohtomme on pätevyydeltään A-luokkaa eli korkeinta tasoa, joka alan urakoitsijalle myönnetään. Huollamme, korjaamme ja säädämme kaikkia kiinteistön lämmitys- ja jäähdytyslaitteita, myös säätö- ja sähkölaitteita. Meiltä siis löytyy vahvaa ammattitaitoa monenlaisiin tarpeisiin”, Jyrki Harju täydentää.

Bravidaan fuusioituvan Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilaisen henkilöstö suhtautuu muutokseen positiivisesti. ”Henkilöstömme on ollut mielissään siitä, että siirrymme osaksi Bravidaa ja ovat fuusiosta innoissaan. Jatkossa meillä on selkeästi leveämmät hartiat tarjota erilaisia urakoita ja vastata entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Olemme aina olleet hyvin asiakaslähtöisiä ja nyt, kun olemme osa Bravidaa voimme palvella heitä kokonaisvaltaisemmin hyödyntämällä tarpeen mukaan Bravidan muiden serivce-yksiköiden tarjoamaa” Harju jatkaa.

Bravidan pääkaupunkiseudun aluejohtaja Mika Toiviainen on iloinen fuusiosta: ”Meillä on vahva yhteinen näkemys tulevaisuudesta ja on hienoa saada Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen osaksi Bravidaa. Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen on pitkän linjan LVI-toimija, jolla on hyvä maine. Fuusio vahvistaa ja kasvattaa osaamistamme entisestään kiinteistöjen huollossa ja ylläpidossa.”

Lisätietoja:

Mika Toiviainen
Aluejohtaja pääkaupunkiseutu
Puh: +358 46 923 3872
mika.toiviainen@bravida.fi

Jyrki Harju
Yksikönpäällikkö, Bravidan pääkaupunkiseudun Servicen Helsingin LVI -yksikkö
puh: +358 44 493 8797
jyrki.harju@bravida.fi