OAT Oy sulautuu Bravida Finland Oy:öön - ”Meillä on tulevaisuudessa entistä suuremmat mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa”

Bravida yksinkertaistaa yhtiörakennettaan ja syksyllä 2023 ostettu OAT Oy sulautuu Bravida Finland Oy:öön 29.2.2024. Vuonna 1992 perustetulla OAT:llä on kattava kokemus monipuolisista talotekniikan ja teollisuuden urakoista sekä huollosta. Sulautumisessa OAT Oy:stä tulee Bravidan Oulun sähköyksikkö.

Uutiset

OAT:n asiakaskuntaan kuuluu suuria teollisuus- ja rakennusliikkeitä ja heillä on monipuolinen kokemus sekä talotekniikan että teollisuuden saralla. ”Teemme teollisuudessa ja talotekniikassa kaikenkokoisia projekteja. Meille on tärkeää vastata laadukkaasti asiakkaan tarpeisiin ja tehdä heidän elämästään helppoa”, Bravidan Oulun sähköyksikön yksikönjohtaja Jaakko Tähtinen kuvaa. Oulun sähköyksikön tilauskanta on tällä hetkellä markkinoista huolimatta erinomaisella tasolla – se on suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Töitä riittää tulevan vuoden aikana ja toiveena on, että palkkaustarve pysyy nykyisellään.

OAT:n liikevaihdosta noin puolet tulee huollosta ja puolet urakoinnista.  Myös tulevaisuudessa Oulun sähköyksikön tavoite on palvella asiakkaita mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja urakoinnin ja huollon suhde tulee säilymään samana. ”Urakointi ja huolto menevät usein myös hieman limittäin. Ne tukevat toisiaan eivätkä ole aina erillään liiketoiminnassa. On hyvä asia, että voimme Oulun sähköyksikössä palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, jolloin he voivat tilata yhdeltä toimijalta koko paketin”, Tähtinen kertoo.

Nyt Bravidaan sulautuva OAT uskoo tulevaisuudessa pystyvänsä kehittymään entisestään Bravidan Oulun sähköyksikkönä. ”Olemme kaikki ottaneet muutoksen positiivisin mielin vastaan. Tulevaisuus luo meille paljon hyviä mahdollisuuksia, joiden avulla voimme kehittää yksikkömme toimintaa entistä paremmaksi. Myös asiakkaamme ovat luottavaisia suorituskykymme suhteen, mikä on ollut ilo huomata”, Tähtinen sanoo.

”OAT Oy:n sulautuminen osaksi Bravidaa tuo meille vahvan lisäyksen jo valmiiksi hyvään ja osaavaan joukkoon. Olemme tehneet Oulun alueella aikaisemmin esimerkiksi sprinkleriurakoita ja huoltoa. Nyt kun Oulun liiketoiminnot ovat saman katon alla, voimme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin. OAT:n sulautuminen avaa meille uusia kasvumahdollisuuksia etenkin teollisuudessa prosessisähkön osalta. Luotan, että yhteistyömme toimii hyvin myös jatkossa”, Bravidan Pohjanmaan aluejohtaja Jonas Björkskog kuvailee.

Lisätietoja

Jaakko Tähtinen
Yksikönjohtaja, Bravida Finland Sähkö Oulu
jaakko.tahtinen@bravida.fi
+358 44 553 5353

Jonas Björkskog
Aluejohtaja, Pohjanmaa

jonas.bjorkskog@bravida.fi
+358 40 533 7065