Sprinkleri – me sammutamme ennen palokunnan saapumista

Sprinklerijärjestelmä havaitsee ja sammuttaa tai estää palon leviämisen. Se on parempi kuin mikään muu suojautumiskeino. Automaattinen sprinklerijärjestelmä on aina valmis pelastamaan sinut ja omaisuutesi – vuorokauden ympäri, vuodesta toiseen.

NFPA:in (National Fire Protection Association) suorittamassa tutkimuksessa todettiin, että sprinkleriärjestelmien ansiosta todennäiköisyys kuolla tulipalossa pienenee jopa 50-75% ja keskimääräinen omaisuusvahinko pienenee yhdellä tai kahdella kolmasosalla verrattuna tulipaloihin, joissa sprinklereitä ei ole läsnä. (VTT:n tiedote Asuntosprinklaus Suomessa 2008, 60)

Sprinklerijärjestelmän urakointi

Bravida auttaa kaikissa sprinklerijärjestelmään liittyvissä asioissa aina investointipäätöksen perusteluista asennukseen ja myöhempään huoltoon. Kokeneet suunnittelijat laativat sprinkleriratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita ja mukautettu yrityksesi tarpeita vastaaviksi.

Sprinklerijärjestelmien suunnittelussa ja valmistuksessa noudatetaan suomalaisia ja Eurooppalaisia standardeja SFS-EN 12845-1 sekä SFS 5980 tai yhdysvaltalaisia standardeja, kuten NFPA tai FM Global. Bravida on myös pelastustoimen laitelain 2007/10 mukainen toimija.

Bravida on toteuttanut useita erilaisia kohteita hoivakodeista vaativiin teollisuuskohteisiin. Lisäksi Bravidan henkilöstöllä on useamman vuosikymmenen kokemus alalta.

Sprinklerijärjestelmän huoltopalvelut

Huolehdimme siitä, että laitteisto toimii vuodesta toiseen. Asiakkaat, joilla on huoltosopimus, saavat lisäksi ylimääräisiä huoltopalveluja ja etusijan akuuteissa tilanteissa.

Autamme kaikissa sprinklerijärjestelmän huoltoon liittyvissä asioissa: esimerkiksi mukautamme laitteiston uusille vuokralaisille sopivaksi, päivitämme asiakirjat, koulutamme laitteiston hoitajia sekä teemme säännöllisesti kunnossapitotoimia ja toimintatarkistuksia. Laitteiston iällä tai alkuperäisellä toimittajalla ei ole merkitystä, sillä me huolehdimme laitteistosta ja varmistamme ja dokumentoimme sen toiminnan. Palvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Lisäksi meiltä on saatavissa ympärivuorokautinen päivystyspalvelu.

Sprinklereiden osalta Bravida huolehtii seuraavista:

  • suunnittelu, mallinnus ja dokumentaatio
  • kokonais- ja osaurakointi
  • huolto- ja pienurakointi
  • vanhojen laitteistojen uudistaminen tai lisärakentaminen
  • järjestelmällinen kunnossapito ja toimintatarkistukset
  • laitteiston hoitajien koulutus

Yhteystiedot

Kuinka voimme palvella? Soita paikalliseen Bravidan toimistoon, niin kerromme lisää. Mikään tehtävä ei ole meille liian iso tai pieni.