Tässä esimerkkejä, mitä voit tehdä Bravidalla

Muovaa tulevaisuuttasi kanssamme. Meillä Bravidalla on monenlaisia tehtäviä, olitpa sitten asentaja, insinööri, asiantuntija, päällikkö - tai kokonaan uusi alalla. Yhdessä meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa suuria ja vaativia projekteja.

Kokenut ammattilainen 

Bravidalla tunnemme ylpeyttä hyvin tehdystä työstä. Olemme joukko kokeneita ammattilaisia, jotka arvostavat laatua, luotettavuutta, asiakkaiden odotusten ylittämistä ja käsillä tekemisen taitoa.  

Annamme työntekijöillemme mahdollisuuden saavuttaa poikkeuksellisia tuloksia kannustavassa ja hyvin organisoidussa työympäristössä.  Toimintamme perustuu rehellisyyteen, jonka on kaiken toimintamme ytimessä. Teemme tehokasta yhteistyötä, jotta voimme varmistaa korkean asiakastyytyväisyyden jokaisessa kosketuspisteessä. Kuulostaako edellä mainittu kuvaus sinulle sopivalta työympäristöltä? Tutustu uramahdollisuuksiimme esimerkiksi sähkön, lämmityksen, ilmanvaihdon, jäähdytyksen ja muiden tekniikkalajien osalta!

En montör hos Bravida gör svetsarbeten

Insinööri tai asiantuntija 

Janoatko haasteita?  Haluatko pysyä edellä?  

Bravidalla yhteistyö on avainasemassa. Olemme intohimoisten yksilöiden tiimi, jolla on valtuudet menestyä kannustavassa ja dynaamisessa ympäristössä. Tunnetko ylpeyttä siitä, että pysyt ajan tasalla toimialasi viimeisimmästä kehityksestä? Vaalimme oppimisen ja kasvun kulttuuria, jossa halusi olla paras kannustaa Bravidaa nousemaan alan johtotähdeksi.

Vahva halumme kehittyä jatkuvasti on läsnä kaikessa mitä teemme - joka päivä. Insinöörinä tai asiantuntijana sinulla on vapaus ja vastuu ylittää asiakkaiden odotukset osaamisellasi, draivillasi ja kiinnostuksellasi. Meillä voit työskennellä asennus- tai huoltoyksiköissämme projektipäällikkönä, työnjohtajana, rakennusinsinöörinä, palvelukoordinaattorina, suunnittelijana tai ylläpitäjänä. Divisioonassa ja konsernissa voit työskennellä esimerkiksi seuraavilla osa-alueilla: hankinnat, IT, HR, talous, lakiasiat, viestintä tai liiketoiminnan kehittäminen. 

Tässä on tilaisuutesi tulla meille asiantuntijaksi ja olla mukana muokkaamassa kestävää tulevaisuutta.

En tekniker inom säkerhet hos Bravida

Johtajat 

Johtajuus on Bravidan menestyksen ytimessä. Annamme intohimoisille yksilöille mahdollisuuden rakentaa tehokkaita tiimejä ja edistää jatkuvaa parantamista. Nautitko muiden kehittämisestä ja poikkeuksellisten tulosten saavuttamisesta yhdessä? Tarjoamme johtamismahdollisuuksia kaikissa yksiköissämme. 

Löydä täydellinen paikkasi ja tule mukaan muovaamaan tulevaisuutta!