Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttäjäkokemustasi. Evästeet

Oletko bravidalainen?

Onko Bravida oikea yhtiö sinulle, entä oletko sinä oikea meille? Etsimme jatkuvasti sitoutuneita ja tarmokkaita työntekijöitä, jotka voivat auttaa meitä tekemään työtä hieman paremmin ja fiksummin joka päivä.

Arvot ohjaavat toimintaamme

Ammattimaisuus

Selkeä vastuu taloudesta

Kaikkeen toimintaan liittyy mahdollisuuksia, jotka vievät yritystä eteenpäin. Jokainen työntekijä on osaltaan vastuussa yrityksen taloudellisesta tuloksesta hankkeen kaikissa vaiheissa.

Yksinkertaisuus

Yhtenäinen ja mutkaton toiminta

Yksinkertaiset rutiinit ja yhdenmukaiset työtavat tekevät päivittäisestä toiminnasta sujuvaa ja tehokasta. Jokainen Bravidan toimipiste ratkaisee samankaltaiset kysymykset samalla tavalla. Motto on: sama tarve – sama ratkaisu.

Osaaminen

Taidot, tahto ja kyky

Bravida varmistaa aina, että jokaisessa toimeksiannossa käytetään juuri oikeanlaista osaamista. Toimeksiannoissa otetaan parhaalla mahdollisella tavalla huomioon sekä yrityksen että asiakkaan etu. Bravida on aina askeleen edellä sekä hakee uusia ajattelutapoja, ja yhteistyö toimisto- ja teknisen henkilöstön välillä on saumatonta.

Tyyli

Luotettavuus ja asiallinen käytös

Bravidan tyyli asiakaskohtaamisissa perustuu luotettavuuteen ja asialliseen käytökseen. Työntekijät kantavat vastuuta ja pitävät lupauksensa. Ystävällisyys ja avoin asenne ovat itsestäänselvyyksiä kaikissa tilanteissa.