The Nordic Trainee Programme (NTP) - Bravidan trainee-ohjelma

The Nordic Trainee Programme (NTP) on Bravidan pohjoismainen trainee-ohjelma. Kolmisenkymmentä lahjakasta nuorta saa vuosittain mahdollisuuden osallistua Bravidan pohjoismaiseen trainee-ohjelmaan, joka antaa hyvän perustan tulevalle kasvulle Bravidalla. Oletko ehkä yksi tulevista esihenkilöistämme ja asiantuntijoistamme?

Oletko ehkä yksi tulevista esihenkilöistämme ja asiantuntijoistamme?

Bravida tarjoaa hyvät mahdollisuudet niille, jotka haluavat oppia lisää tai kehittyä urallaan. Yksi näistä mahdollisuuksista on trainee-ohjelmamme The Nordic Trainee Programme (NTP). Saat ohjelman aikana hyvän perustan tulevalle kehityksellesi Bravidalla. Saat ohjelman aikana perustiedot siitä, miten Bravidalla toimitaan. Lisäksi tapaat muita lahjakkaita nuoria ja yrityksen johtoa ja pääset näin rakentamaan meillä omaa verkostoasi. Oikeille henkilöille on tarjolla hyvät kehittymismahdollisuudet Bravidalla ohjelman jälkeen.

Vuosi harjoittelijana

Me uskomme, että tärkein oppiminen tapahtuu päivittäisessä työssä. Siksi trainee-ohjelma kulkee Bravidalla hoitamiesi työtehtävien rinnalla. Ohjelmaan kuuluu yksilöllisen kehittymissuunnitelman laatiminen yhdessä esihenkilön kanssa. Suunnitelma perustuu siihen tehtävään, joka sinulla Bravidalla on.

Vuoden aikana osallistut verkostotapaamisiin muiden Pohjoismaissa työskentelevien harjoittelijoiden kanssa. Neljän opintomoduulin aikana opitte lisää muutosjohtamisesta, liiketoiminnasta, johtamisesta ja Bravidan omasta tavasta työskennellä, Bravida Waystä.

Jokainen harjoittelija tekee lisäksi projektityön, jonka tavoitteena on kehittää jotakin osa-aluetta Bravidalla. Esimerkkejä aiemmista aiheista ovat energiaälykkäät ratkaisut, tehokkaat projektit ja harjoittelijaohjelman kehittäminen.

Ohjelma päättyy diplomitilaisuuteen, jossa esittelet projektityön asiantuntijapaneelille, joka koostuu organisaation avainhenkilöistä. 

 

 

Miten voin hakea mukaan trainee-ohjelmaan?

Jotta sinut voidaan hyväksyä Bravidan trainee-ohjelmaan, sinun on oltava koulutukseltasi insinööri, diplomi-insinööri tai tekniikasta kiinnostunut ekonomi, tai sinulla on oltava ammattikorkeakoulututkinto. Koulutustaustasi voi olla esim. rakentamisen, talotekniikan tai ympäristötekniikan alalta.
On tärkeää, että viihdyt yritystoimintalähtöisessä kulttuurissa ja tunnet arvomme omaksesi. Arvomme ovat liketoiminnasta huolehtiminen, asioiden pitäminen yksinkertaisina, vastuullisuus ja oma-aloitteisuus.
Useimmat ohjelmaan hakevat ovat vastavalmistuneita tai heillä on jo muutama vuosi työkokemusta.

Bravidan trainee-ohjelma

Kuinka ohjelmaan haetaan?

Harjoitteluohjelman perustana on työsuhde esimerkiksi laskenta- tai energiainsinöörinä tai projektipäällikkönä Bravidalla. Ohjelmasta on usein maininta jo työpaikkailmoituksessa.

Lisätiedot: 
Mari Linnainmaa
Senior HR-partner
mari.linnainmaa@bravida.fi
+358 50 397 7001