Tampere

 • Käyntiosoite

  Hepolamminkatu 32
  33720 TAMPERE

  Sähköposti

  Palvelupyyntö/Vikailmoitus

  Tarjouspyynnöt

  Tervetuloa Bravidalle Tampereelle!

  Bravida tarjoaa Tampereella monipuolisia palveluja, kuten LVI-urakointia, sähköasennuksia, automaatiota, sisäilmatutkimuksia ja putkistokuvauspalveluja. Toteutamme räätälöityjä ratkaisuja, suunnittelua, asennuksia ja palvelua korkealaatuisesti. Mikään urakka ei ole meille liian suuri tai pieni - Bravida on apunasi projektin alkuvaiheesta loppuun asti. 

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä yhteyshenkilöömme, ja kerro miten voimme auttaa juuri sinua. Löydät meidät Tampereelta osoitteesta Hepolamminkatu 32. Tervetuloa!

  Haluaisitko työskennellä meillä? Ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkein resurssimme ja etsimme jatkuvasti uusia. Lue lisää toiminnastamme ja avoimista työpaikoistamme täältä.

  • aluejohtaja

   Harri Sippula

   Myyntijohtaja

   Jan Pelttari

   Yksikönjohtaja - Service

   Mika Koskinen

   Yksikönjohtaja

   Mikko Oksanen
  • Sähkö

   Sähköasennusta asiantuntemuksella

   Toteutamme kaikenlaisia sähköasennuksia sekä olemassa oleviin kiinteistöihin, että rakenteilla oleviin - oli kyseessä sitten asunnot, teollisuusrakennukset, toimistot tai sairaalat. 

   Energiankulutuksen optimointi on meille tärkeää. Pyrimme siksi toteuttamaan käyttövarmoja ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka minimoivat vaikutukset ympäristölle.

   Yksikönjohtaja

   Mikko Oksanen

   Tuotepäällikkö - Service

   Vesa Karjalainen

   Tarjouslaskenta - Urakointi

   Hannu Saarinen
  • LV

   Toimivia lämpö- ja vesiratkaisuja

   Me Bravidalla kohtaamme työssämme usein eristämättömiä lämpövesiputkia ja huonosti toimivia tai vanhoja järjestelmiä, jotka kuluttavat turhaa energiaa. Siksi haluammekin tarjota ratkaisuja, jotka toimivat ilman katkoja sekä vähentävät energian- ja vedenkulutusta, aina kun siihen on mahdollisuus. LV-yksikkömme auttaa sinua kaikenlaisissa toimeksiannoissa - mikään projekti ei ole meille liian pieni tai suuri.

   Yksikönjohtaja

   Mikko Oksanen

   Huoltopäällikkö - Service

   Tommi Isomäki

   LVI-tarjouslaskija - URAKOINTI

   Mikko Reentie
  • IV

   Ilmastointihuollot ja asennukset

   Ammattitaitoiset ilmanvaihtoasentajamme asentavat ja huoltavat kaikenlaisia ilmastointiratkaisuja. Esimerkkejä palveluistamme ovat ilmanvaihdon valvonta, säätämiset sekä säännölliset tarkastukset. Ilmanvaihtojärjestelmistä tulee helposti energiasyöppöjä, jollei niiden toimivuutta tarkasteta eikä niitä puhdisteta säännöllisesti. Ilmastointihuoltomme puhdistaa ilmanvaihtokanavat sekä tarkastaa suodattimet ja hoitaa mahdolliset suodattimien vaihdot. 

   Yksikönjohtaja

   Mikko Oksanen

   Huoltopäällikkö - Service

   Tommi Isomäki

   LVI-tarjouslaskija - URAKOINTI

   Mikko Reentie
  • Automaatio

   Automaatioasennus - Service

   Peetu Kumpuniemi
  • Jäähdytys

   Modernia kylmätekniikkaa

   Bravida tarjoaa jäähdytysjärjestelmien urakointia useimmille jäähdytysjärjestelmille. Autamme tarvittaessa koko asennusprosessin ajan, kunnes laitteisto on valmiiksi asennettu. Ehdottaessamme vaihtoehtoja jäähdytysjärjestelmille pyrimme aina huomioimaan ympäristövaikutukset sekä minimoimaan energiankulutuksen.

   Huoltopäällikkö - Service

   Tommi Isomäki
  • Sprinkleri

   Sammutusjärjestelmä - pitää palon hallinnassa tai sammuttaa sen ennen palokunnan saapumista

   Paloturvallisuus on meille tärkeää. Bravidan kokeneet suunnittelijat auttavat sinua sprinklerijärjestelmien suunnittelemisessa ja asentamisessa. Tarjoamme ratkaisuja jotka ovat sekä kustannustehokkaita että mukautettuja juuri sinun toimialallesi.

   Automaattiset sammutuslaitteistot:
   - vesisprinkleri
   - korkeapainevesisumu
   - matalapainevesisumu

   Automaattinen sammutuslaitteisto pitää palon hallinnassa tai sammuttaa sen 98 %:ssa tapauksista - mikä on parempi kuin millään muulla palontorjuntakeinolla saavutettu tulos. 

   Aluejohtaja

   Markus Hämäläinen

   Yksikön päällikkö

   Mika Hyväri
  • Talotekniikan myynti

   Huoltopäällikkö - Service

   Tommi Isomäki
  • Putkistokuvauspalvelut

   KVV-tarkastaja - Service

   Petri Lampinen
  • Turvallisuus

   Käyttöinsinööri - Fire & Security

   Max Kauppinen