Yhteystiedot

Adress

Båtstavägen 12
781 69 Borlänge

Borlänge

Välkommen till Bravida i Borlänge

Bravida Borlänge är en helhetsleverantör som erbjuder skräddarsydda lösningar inom el, vs, ventilation och kyla. Vi levererar och erbjuder såväl service som installation och inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi utgår från Båtstavägen 12 i Borlänge.

Yhteystiedot

Puhelin

0243-628 90

EL

Smarta lösningar som ökar driftsäkerheten

Vi utför alla typer av elinstallationer i både befintliga fastigheter och där det byggs nytt. Oavsett om det gäller bostäder, industrier, kontor, sjukhus eller stora infrastrukturprojekt. Inom el hjälper vi bland annat till med tele, data och fiber såväl som larm- och säkerhetssystem. Energioptimering är viktigt för oss. Vi skapar därför lösningar som är både kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön.

Yhteyshenkilöt

Peter Hermansson Avdelningschef

Yhteystiedot

Puhelin

0243-628 90

VS

Installation av värme och sanitet

I vårt arbete möter vi dagligen gamla system som äter energi. Helt i onödan, tycker vi på Bravida. Därför erbjuder vi lösningar som minskar såväl vatten- och energianvändningen när det är möjligt. Inom vs hjälper vi bland annat till med sanitet, tappvatten, undercentraler, gas och industrirör.

Yhteyshenkilöt

Pär Hedman Avdelningschef

Yhteystiedot

Puhelin

0243-79 46 90

Ventilation

Service och installation av ventilationssystem

Vi har erfarna ventilationsmontörer som tillhandahåller kompletta tjänster och lösningar inom ventilation för alla typer av fastigheter och verksamheter. Vi erbjuder bland annat luftbehandling, styr och övervakning såväl som injustering och OVK. Vi kontrollerar allt från temperaturer och ventiler på värmebatterier till kilrep och kilrepsbyte. Med enkla medel kan vi ofta förbättra ventilationen och samtidigt spara energi.

Yhteyshenkilöt

Per-Erik Kjellberg Avdelningschef

Yhteystiedot

Puhelin

0243- 629 50

Työtilaukset, vikailmoitukset ja tarjouspyynnöt

Jour

0243-629 55

Kyla

Modernisering och service av kylanläggningar

Vi installerar och servar kylanläggningar för CO2, propan och ammoniak samt anläggningar med traditionella köldmedium. Vi utför även service på de flesta kylanläggningar, oberoende av fabrikat. Vanliga åtgärder är till exempel byte av kompressorer och justering av fyllnadsgraden. Vi hjälper dessutom till att förbättra anläggningens driftstrategi för att minska energiförbrukningen.

Yhteyshenkilöt

Jonas Edström Serviceledare