Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttäjäkokemustasi. Evästeet

Yhteystiedot

Postiosoite

Skreavägen 5
311 32 Falkenberg

Växel

0340-66 66 66

Elektriker, rörmokare och ventilation i Falkenberg

Välkommen till Bravida i Falkenberg!

Bravida i Falkenberg står till förfogande när du behöver hjälp med dina befintliga elinstallationer eller planerar att bygga nytt. Våra elektriker har erfarenhet från arbeten i både stora industribyggnader och privata hushåll. Vi finns tillgängliga när du behöver hjälp omgående och vi reparerar samt optimerar dina elinstallationer för att minimera riskerna för olyckor.

Ventilation

Service & installation av ventilationssystem

Undvik onödiga fukt- eller mögelskador med säkra ventilationssystem som håller luftfuktigheten på en rimlig nivå. Bravida i Falkenberg har ventilationsmontörer som installerar smarta styr- och övervakningssystem för att du alltid ska andas frisk luft när du vistas inomhus. Vi anpassar våra ventilationslösningar för olika ändamål och erbjuder även ventilationsservice för att se över och åtgärda eventuella brister i dina befintliga system.

Yhteyshenkilöt

Tony Emanuelsson Avdelningschef
Andreas Olegård Projektledare entreprenad
Roland Johansson Projektledare entreprenad
Tobias Nilsson Projektledare entreprenad
Thomas Ljunggren Serviceledare
Johanna Nordin Administratör Ventilation

El och Portservice

Elservice av hög kvalitet

Du som ska bygga nytt kan anlita Bravidas elektriker för att elen ska installeras på ett säkert och korrekt sätt redan från början. Eftersom vi anpassar våra elinstallationer för varje specifikt projekt kan du lita på att systemen håller för den belastning som de är ämnade för. Med vår elservice får du dessutom noggranna kontroller av elinstallationerna för att säkerställa att de bibehåller en hög effektivitet. 

Yhteyshenkilöt

Joakim Strömqvist Avdelningschef
Per Karlsson Projektledare Entreprenad
Henrik Borglund Projektledare Entreprenad
Katarzyna Hoppe Gregus Administratör

VS

Installation & Underhåll av VS

Ett av Bravidas viktigaste uppdrag är att energioptimera fastigheter och möta ökande krav på minskad energiförbrukning, bl.a. genom säkra och täta rörsystem. Våra rörmokare i Falkenberg utför rörservice samt rörinstallationer och ser till att dina vatten- och värmerör håller tätt genom säkra och smarta lösningar. Med god service och kontinuerligt underhåll av dina VS-installationer sparar du energi och tar ansvar för miljön.

Yhteyshenkilöt

Fredrik Runevad Avdelningschef
Urban Claesson Projektledare Entreprenad
Christian Seger Projektledare Entreprenad
Joel Sjöholm Projektledare Entreprenad
Per-Ola Andersén Serviceledare
Gith Seger Administratör VS