Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttäjäkokemustasi. Evästeet

Yhteystiedot

Postiosoite

El & Ventilation:
G:A Riksvagen 6B
891 51 Örnsköldsvik

VS:
G:A Riksvagen 4A
891 51 Örnsköldsvik

Puhelin

0660-873 90

Telefon VS Service

0660-553 00

Elektriker och rörmokare i Örnsköldsvik

Välkommen till Bravida i Örnsköldsvik

Gör som Bravida i Örnsköldsvik och prioritera miljön genom hållbara installationer. Vi har elektriker, rörmokare och ventilationsmontörer med uppdraget att optimera din anläggningar och leverera nya smarta lösningar som du kan ha glädje av länge! Med vår höga kompetens kan vi förverkliga dina byggplaner med säkra installationer redan från början av projektet. Vi anpassar alla våra arbeten efter kundernas behov, anläggningens ändamål och byggnadens förutsättningar. Välkommen till Bravida i Ö-vik!

VS

Rörservice för täta VS-anläggningar

Hållbara installationer med täta rör och kopplingar innebär lägre risk för läckage och fuktskador. Detta åstadkommer Bravidas duktiga rörmokare genom att erbjuda rörservice med optimeringsåtgärder, reparationer och nyinstallationer. Ditt gamla värmesystem kan vara en stor energibov och vi byter värmepumpen liksom termostaten för att sänka energikostnaderna. Vi anpassar våra installationer efter behov och vi hanterar allt från badhus till små hushåll. 

Yhteyshenkilöt

Christoffer Lindmark Avdelningschef
Tomas Lindmark Serviceledare
Oliver Andersson Serviceledare
Kjell-Erik Nordlund Fastighetstekniker
Patrik Nordin Entreprenadledare/montör

Ventilation

Ventilationsservice för ett friskt inomhusklimat

Processventilation, luftbehandling, styr- och övervakningssystem samt injustering är några av Bravidas smarta lösningar för en effektiv ventilation. Våra montörer rengör och kontrollerar ditt system för att du ska glädjas åt ett effektivt luftutbyte. På så sätt minskar du riskerna för fuktskador samt ökar trivseln med bättre andningsluft. Bravida levererar kompletta ventilationssystem vid nybyggnationer och renoveringar, och kan även optimera ditt befintliga system. Hör av dig till oss för att få mer information om vår ventilationsservice!

Yhteyshenkilöt

Fredrik Persson Avdelningschef

EL

Elservice för din säkerhet

A Bylunds Elektriska AB etablerades år 1991 med inriktning elinstallationer, tele och data,larm och passersystem och besitter idag lång erfarenhet och kompetens inom området.

Sedan 1 april 2019 är A Bylunds Elektriska AB en del av Bravida. Verksamheten fortsätter som tidigare att leverera installationslösningar med hög kvalité och stort kundfokus. Vi på Bylunds Elektriska anser detta vara ett naturligt steg för en fortsatt utveckling av verksamheten och det skapar spännande möjligheter för våra medarbetare. Det tillsammans med en bibehållen stark lokal förankring säkerställer verksamhetens attraktivitet både för medarbetare och kunder.

 

Yhteyshenkilöt

Johan Byström Avdelningschef
Marcus Öberg Serviceledare
Niclas Öfverdahl -Nyberg Serviceledare
Roger Nässlin Serviceledare
Jimmy Wågström Serviceledare