Tidaholm

 • Käyntiosoite

  Egnahemsvägen 41
  522 32 Tidaholm

  Telefon

  Telefon Lås, Fire & Security, Styr

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA I TIDAHOLM!

  På Bravida i Tidaholm har vi avdelningarna Lås, Fire & Security och Fastighetsautomation. Vi kan leverera alla typer av tjänster och erbjuder både service och installation.

  Kanske behöver du hjälp med en översyn av gamla elinstallationer, ventilation eller med rördragning? Eller så är det din telefonilösning som inte fungerar och när du ändå har oss på plats kan vi installera det nya säkerhetssystemet som du funderat på. Vi är en helhetsleverantör som gärna skräddarsyr lösningar för våra kunder. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig –kontakta någon av oss så lotsar vi er vidare till rätt person! 

  Bravida ger fastigheter liv! Från rådgivning och projektering till installation och service. Vi kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet, närvaro och service. Det innebär att vi tar oss an alla tänkbara projekt och alltid levererar hög kvalitet oavsett storlek och behov. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

  Vill du arbeta hos oss? Vi har tusentals medarbetare och söker ofta nya. Läs mer om vår verksamhet och se våra lediga tjänster här.