Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttäjäkokemustasi. Evästeet

Yhteystiedot

Postiosoite

Härdgatan 1
432 32 Varberg

Växel

0340-66 66 66

Bravida har förvärvat Runevads VVS Teknik

Bravida har förvärvat Runevads VVS Teknik AB och tar genom förvärvet en starkare position inom rörsegmentet i Halland. Bolaget omsätter idag omkring 50 MSEK och har 30 anställda.

Runevads VVS Teknik AB grundades 2002 och arbetar med allt från ritning, installation och konstruktion till reparation och service av VVS-system. Företagets huvudsakliga kundsegment är byggföretag samt fastighetsägare.

– Vi är glada att välkomna Runevads VVS Teknik AB till Bravida. Genom förvärvet kan vi nu möta våra kunder med ett komplett erbjudande inom installationer i Varberg. Därmed stärks vår lokala närvaro, helt i enlighet med Bravidas strategi kommenterar Hans Greve, regionchef Helsingborg.

Fredrik Runevad äger idag bolaget tillsammans med Christian Seger, Ola Andersén, Gith Seger och Joel Sjöholm. Samtliga kommer att följa med till Bravida och Fredrik fortsätter i rollen som avdelningschef, han kommenterar försäljningen:

– Att nu bli en del av Bravida är både ett spännande och stort steg för oss, vi har genom åren haft en fantastisk utveckling i företaget tillsammans med både anställda och kunder. Vi ser övergången som ett naturligt steg för utveckling och tillväxt samt att vi tillsammans med Bravida får möjlighet att erbjuda ett nytt och efterlängtat helhetserbjudande i Varberg.

Runevads VVS Teknik AB har flyttat till Bravidas lokaler.

 

El, vs och ventilation i Varberg

Välkommen till Bravida i Varberg

Vi har ventilationsmontörer som rengör och kontrollerar din ventilation för att säkerställa ett effektivt luftutbyte och ett friskt inomhusklimat. Utöver detta levererar vi hållbara lösningar för dina el- och rörinstallationer. Bravida arbetar för en bättre miljö med energisnåla system som är anpassade för byggnad och ändamål. Därför finns våra installationer både i små och stora hus och med vår breda kompetens och långa erfarenhet kan vi förverkliga dina idéer för ditt husbygge eller nya verksamhet. 

Ventilation

Våra ventilationsmontörer

Dålig inomhusluft i de lokaler där du vistas dagligen kan utgöra en direkt hälsorisk och måste åtgärdas. Dessutom kan ett ineffektivt luftutbyte resultera i att fuktig luft stängs inne och orsakar fuktskador respektive mögelangrepp. Vi erbjuder ventilationsservice där vi rengör och kontrollerar ditt ventilationssystem, och kan även installera ny ventilation med styr- och övervakningssystem - som ett steg i ledet mot att energioptimera din fastighet. 

Yhteyshenkilöt

Andreas Olegård Projektledare Entreprenad
Roland Johansson Projektledare Entreprenad
Tobias Nilsson Projektledare Entreprenad
Thomas Ljunggren Serviceledare
Johanna Nordin Administratör

El och Portservice

Säkra elinstallationer & elservice

Bravidas elektriker hanterar det mesta som är strömförande och vi hjälper dig om du skulle råka ut för ett avbrott eller kortslutning. Belysning, fibernät, larm och övervakning är bara några av våra specialområden och vi anpassar alltid våra installationer efter dina behov och byggnadens förutsättningar. Med vår elservice säkerställer du att anläggningen håller och att ingen el går till spillo. På så sätt förebygger du brandrisk samt håller elförbrukningen på en låg nivå. För din egen, men också för klimatets skull. 

Yhteyshenkilöt

Joakim Strömqvist Avdelningschef
Per Karlsson Projektledare Entreprenad
Henrik Borglund Projektledare Entreprenad
Katarzyna Hoppe Gregus Administratör

VS

Bravidas rörmokare optimerar din VS-anläggning

Vi utför rörservice med regelbundna kontroller av dina rörinstallationer, för att du inte ska få ovälkomna överraskningar i form av läckage och fukt- eller rostskador. Om det behövs byter vi ut din värmepump mot en ny, energisnål modell samt injusterar värmesystemet med termostatstyrning. Vårt uppdrag är att hålla vattenförbrukningen på en minimal nivå med energieffektiva lösningar som gynnar både våra kunder och miljön.

Yhteyshenkilöt

Fredrik Runevad Avdelningschef
Urban Claesson Projektledare Entreprenad
Christian Seger Projektledare Entreprenad
Joel Sjöholm Projektledare Entreprenad
Per-Ola Andersén Serviceledare
Gith Seger Administratör Vs