Lämpö-, vesi ja viemäriratkaisujen urakointi ja huoltopäivystys Bravida Helsinki

Helsingin LV-yksikkömme auttaa kaikenlaisissa LV-tarpeissa niin erilaisten kiinteistöiden lämpöön ja veteen liittyvissä urakoinneissa kuin huolloissa.

LV-urakointi

Teemme LV-urakointia erikokoisille asiakkuuksille. Kohteemme vaihtelevat suurista pieniin. Projekteihimme kuuluvat sekä yksinkertaiset LV-urakoinnit asuntoihin, kiinteistöihin ja toimistoihin että monimutkaisemmat urakoinnit tehtaissa, sairaaloissa ja teollisuuslaitoksissa.

Lämpö- ja vesijärjestelmät edustavat älykkäitä ratkaisuja, jotka ovat käytössä jatkuvasti, vuoden jokaisena päivänä. Autamme Helsingin ja pääkaupunkiseudun asiakkaitamme myös ja energian kulutuksen vähentämisessä erilaisin keinoin, kuten lämmitysjärjestelmien tasapainottamisella, energiatehokkaammilla pumpuilla ja termostaattien vaihdoilla, aina kun se on mahdollista.

LV-huoltopäivystys 24 h

LV-huolto on perustyötämme, teemme sitä käytännössä kaikille asiakkaillemme: taloyhtiölle, kiinteistöyhtiöille, rakennuttajille, toimisto- ja teollisuuskiinteistöille, kauppakeskuksille, terveysyrityksille ja hotelliketjuille koko Uudenmaan alueella.

Kyse on nimenomaan palvelusta. Asiakkaan on luotettava siihen, että huolto toimii aina ripeästi ja hätätilanteissa heti. Päivystävä putkiasentajamme vastaa puhelimeen vuorokauden jokaisena hetkenä, vuoden jokaisena päivänä.

Hyvään palveluun kuuluu myös se, että korjaukset ja huollot tehdään mahdollisimman huomaamattomasti, asukkaita, asiakkaita ja liiketoimintaa häiritsemättä. Olemme tottuneet toimimaan näin vaikeissakin ympäristöissä.

Vahvuutenamme on ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta sekä vähintään insinööritason koulutuksen saanut työnjohto.

 

Päivystys 24/7: 0400 249 920

LV-huoltojen yhteystiedot (ent. Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen)

LV-urakoinnin yhteystiedot