Kustannustehokkaita lämpö-, vesi ja viemäriratkaisuja Bravida Helsinki

Helsingin LV-yksikkömme auttaa kaikenlaisissa LV-tarpeissa niin erilaisten kiinteistöiden lämpöön ja veteen liittyvissä urakoinneissa kuin huolloissa.

Teemme LV-urakointia erikokoisille asiakkuuksille. Kohteemme vaihtelevat suurista pieniin. Projekteihimme kuuluvat sekä yksinkertaiset LV-urakoinnit asuntoihin, kiinteistöihin ja toimistoihin että monimutkaisemmat urakoinnit tehtaissa, sairaaloissa ja teollisuuslaitoksissa.

LV edustaa älykkäitä ratkaisuja, jotka ovat käytössä jatkuvasti, vuoden jokaisena päivänä. Autamme Helsingin ja pääkaupunkiseudun asiakkaitamme myös veden ja energian kulutuksen vähentämisessä erilaisin keinoin, kuten lämmitysjärjestelmien tasapainottamisella, energiatehokkaammilla pumpuilla ja termostaattien vaihdoilla, aina kun se on mahdollista.

Tarjoamme Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella säännöllistä LV-huoltoa vähentääksemme odottamattomien ongelmien riskejä ja auttaaksemme ylläpitämään veden ja energian kulutuksen mahdollisimman pienenä. Tarjoamme siis monipuolista LV-huoltoa ja avustamme tarvittaessa lämpöön, veteen ja viemäröintiin liittyvissä korjaustoimenpiteissä.

Lisäksi suoritamme töitä lämpö- ja kylmälaitosten lämpökeskuksiin liittyen riippumatta siitä, käytetäänkö lämmönlähteenä kaukolämpöä, maalämpöä vai fossiilista polttoainetta. 

Bravida Helsinki LV-asentaja

Yhteystiedot