Bravida Imatra

Tervetuloa Bravidalle Imatralle!

Valitse alta haluamasi tekniikkalajin yhteystiedot

Tervetuloa Bravidalle Imatralle!

Bravida Imatra tarjoaa kattavia ratkaisuja talotekniikan alalla, erityisesti keskittyen teollisuuden tarpeisiin. Erikoisosaamistamme ovat sähkö, sprinklerijärjestelmät, paloturvallisuus ja turvallisuus, antenni ja tele, prosessisähkö sekä prosessiautomaatio. Toimintamme kattaa sekä urakoinnin että huollon ja kunnossapidon, tarjoten asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen.

Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa sähköurakointipalvelua teollisuuden tarpeisiin ja toimintamme kattaa myös erilaiset paloturvallisuusratkaisut, mukaan lukien palovaroitinjärjestelmien suunnittelun, asennuksen ja ylläpidon. Antenni- ja teleyksikkömme auttaa Imatran alueen asiakkaitamme varmistamaan, että kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten yhteydet ovat toimintavarmoja ja viimeisimpien standardien mukaisia. Prosessisähkön ja prosessiautomaation osalta Imatran yksikkömme optimoi teollisia projekteja, auttavat asiakkaita vähentämään kustannuksia, parantamaan tuottavuutta ja toimimaan energiatehokkaasti. Huollon ja kunnossapidon ammattilaisemme ovat Imatran alueella valmiina vastaamaan erilaisiin haasteisiin ja pitämään erilaiset järjestelmät sekä talotekniikan osa-alueet toimintakunnossa. Tarjoamme myös ennaltaehkäisevää kunnossapitoa, joka varmistaa laitteiden pitkän käyttöiän ja vähentää tuotannon seisokkiaikoja.

Tarjoamme Imatran alueella huippulaatuista palvelua ja luotettavuutta. Olemme valmiina tukemaan asiakkaitamme kaikissa talotekniikan tarpeissa.

Kiinnostuitko? Valitse yllä olevalta listalta haluamasi tekniikkalaji, jonka alta löydät yhteyshenkilön tiedot. Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa juuri sinua. Löydät meidät Imatralta osoitteesta Piikatu 16. Tervetuloa!

Haluaisitko työskennellä meillä? Ammattitaitoiset työntekijät ovat toimintamme keskiössä ja etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme. Lue lisää toiminnastamme ja avoimista työpaikoistamme täältä>>.

Bravida_yhteystiedot_Imatra_Content_690x460px.jpg

Aluejohto Bravida Imatra

Yhteystiedot