Kiinteistöjen huolto ja ylläpito Bravida Kokkola ja Pietarsaari

Bravida Kokkola ja Pietarsaari tarjoavat asiakkaille kattavia talotekniikan huolto- ja kunnossapitopalveluita. Asiantuntijamme varmistavat kiinteistöjen teknisten järjestelmien luotettavan toiminnan ja pitkäikäisyyden. Suunnittelemme ja suoritamme säännöllisiä huoltotoimenpiteitä kaikille talotekniikan osa-alueille, mukaan lukien lämmitys-, ilmanvaihto- ja jäähdytysjärjestelmät sekä sähkö- ja automaatiojärjestelmät.

Varmistamme, että kiinteistön järjestelmät saadaan vastaamaan tämän päivän standardeja ja parhaita käytäntöjä. Kauttamme on mahdollista myös saada kattavaa järjestelmien etähallintaa ja -valvontaa, jotta mahdolliset viat voidaan havaita tehokkaasti ja nopeasti. Bravida Kokkola ja Pietarsaari räätälöivät huoltosopimukset asiakkaan tarpeet, budjetin ja kiinteistön erityispiirteet huomioiden. Meiltä saat tarvittaessa myös huoltopalvelun 24/7 päivystyspalvelun.

Teemme myös teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalvelua, jotka sisältävät kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka varmistavat teollisten laitteiden, järjestelmien ja tuotantolinjojen luotettavan toiminnan. Palvelemme teollisuuden asiakkaita aina parhaalla mahdollisella tavalla, jotta tuotanto voi jatkua häiriöttömästi.