Bravida Lahti

Tervetuloa Bravidalle Lahteen!

Tervetuloa Bravidalle Lahteen!

Bravida Lahti toimi Lahden seudulla ja kehyskunnissa tarjoten monipuolisia taloteknisiä ratkaisuja ja rakennusautomaatio- sekä kiinteistöautomaatiopalveluita ammattitaitoisesti ja korkealaatuisilla tuotteilla.

Autamme asiakkaitamme Lahden alueella erilaisissa rakennusautomaatio- ja kiinteistöautomaatiotarpeissa. Olemme valmiina kertomaan lisää tarjoamistamme vaihtoehdoista, olipa tarpeen laaja kiinteistötekninen kokonaisuus tai yksittäinen huoltotehtävä.

Bravida Finland on Lahden alueen johtava toimija rakennusautomaation alalla, ja kokenut tiimimme keskittyy sähköisiin kiinteistöteknisiin ratkaisuihin, keskitettyyn kiinteistöautomaatioon sekä huoltotehtäviin.

Lahtelaisen tiimimme ydinosaamista ovat kiinteistöjen energiatehokkuuden parantaminen, tilojen turvallisen käytön takaaminen sekä viihtyisyyden lisääminen hyödyntäen vahvaa asiantuntemustamme rakennusautomaatiosta ja kiinteistöautomaatiosta. Järjestelmämme, kun niitä huolletaan ajallaan ja modernisoidaan tarpeen mukaan, palvelevat kiinteistöjen tarpeita vuosikausia.

Asiakkainamme Lahdessa ja sen lähialueilla ovat taloyhtiöt, yritykset sekä julkinen sektori, kuten kunnat. Päivitämme kiinteistöt moderneilla kiinteistöteknologiaratkaisuilla ja toteutamme älykästä rakennusautomaatiota uusiin projekteihin.

Bravidan Lahden alueen kattavat palvelut sisältävät koko prosessin alusta loppuun, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia erikseen sähkö-, putki- tai IV-rakennusautomaatioasennuksista. Tämä säästää aikaa ja kustannuksia sekä varmistaa, että vaatimukset rakennusautomaation ja kiinteistöautomaation osalta täyttyvät.

Palvelumme sisältävät mm.

  • Rakennusautomaation ja kiinteistöautomaation
  • Ilmanvaihdon urakoinnin, modernisoinnit ja huollot
  • Huolto- ja käyttöpalvelut
  • Etäkäyttö- ja valvomopalvelut
  • IoT-ratkaisut

Löydät meidät Lahdesta osoitteesta Voimakatu 4, 15170 Lahti. Tervetuloa!

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Bravidalla Lahden alueella tai etsit vaikkapa opiskeluihisi liittyvää työharjoittelupaikkaa, voit tutustua Bravidaan työpaikkana tästä>>.

 

Bravida_yhteystiedot_Lahti_Content_690x460px.jpg.jpg

Yhteyshenkilöt Bravida Lahti

Yhteystiedot