Yhteystiedot

Käyntiosoite

Kaukaankatu 30
53200 LAPPEENRANTA

Lappeenranta

Bravida Lappeenranta tarjoaa asiakkailleen muun muassa teollisuuden ja energia- ja tietoliikennealan sähköistämistä sekä asennuksia. Lisäksi saat meiltä myös erilaiset sprinkleri- sekä palosammutinjärjestelmät.  Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja; toteutamme suunnittelua, asennuksia sekä tarjoamme korkealaatuista palvelua.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä yhteyshenkilöömme, ja kerro miten voimme auttaa juuri sinua. Löydät meidät Lappeenrannassa osoitteesta Kaukaankatu 30. Tervetuloa! 

Prosessiteollisuus

Yhteyshenkilöt

Ami Hannola Yksikön johtaja

Sprinkleri

Sammutusjärjestelmä - pitää palon hallinnassa tai sammuttaa sen ennen palokunnan saapumista

Paloturvallisuus on meille tärkeää. Bravidan kokeneet suunnittelijat auttavat sinua sprinklerijärjestelmien suunnittelemisessa ja asentamisessa. Tarjoamme ratkaisuja jotka ovat sekä kustannustehokkaita että mukautettuja juuri sinun toimialallesi.

Automaattiset sammutuslaitteistot:
- vesisprinkleri
- korkeapainevesisumu
- matalapainevesisumu

Automaattinen sammutuslaitteisto pitää palon hallinnassa tai sammuttaa sen 98 %:ssa tapauksista - mikä on parempi kuin millään muulla palontorjuntakeinolla saavutettu tulos. 

Yhteyshenkilöt

Mika Hyväri Yksikönjohtaja - Sprinkleri

Sähkö

Sähköasennusta asiantuntemuksella

Toteutamme kaikenlaisia sähköasennuksia sekä olemassa oleviin kiinteistöihin, että rakenteilla oleviin - oli kyseessä sitten asunnot, teollisuusrakennukset, toimistot tai sairaalat. 

Energiankulutuksen optimointi on meille tärkeää. Pyrimme siksi toteuttamaan käyttövarmoja ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka minimoivat vaikutukset ympäristölle.

Yhteyshenkilöt

Ami Hannola Yksikön johtaja