Bravida Oulu

Tervetuloa Bravidalle Ouluun!

Valitse alta haluamasi tekniikkalajin yhteystiedot

Tervetuloa Bravidalle Ouluun!

Bravida Oulu tarjoaa ratkaisuja sekä teollisuuden että talotekniikan tarpeisiin urakoinnissa ja huollossa.

Erikoisosaamistamme ovat sähkö, sprinklerijärjestelmät, paloturvallisuus ja turvallisuus, prosessisähkö sekä prosessiautomaatio ja aurinkoenergia. Toimintamme kattaa sekä urakoinnin että huollon ja kunnossapidon. Meille mikään urakka tai huoltokohde ei ole liian pieni tai suuri.

Talotekniikassa tarjoamme laadukasta ja luotettavaa sähkö-, sprinkleri-, paloturvallisuus ja turvallisuus- sekä aurinkoenergiaurakointia ja huoltoa Oulun alueella. Toimintamme kattaa monipuolisesti talotekniikan suunnittelun, asennukset ja ylläpidon. 

Teollisuudessa yksikkömme tekee urakointia ja huoltoa prosessisähkössä ja prosessiautomaatiossa. Optimoimme teollisia projekteja, autamme asiakkaitamme kustannusten minimoimisessa, tuottavuuden parantamisessa ja energiatehokkuuden optimoinnissa. 

Kiinnostuitko? Valitse yllä olevalta listalta haluamasi tekniikkalaji, jonka alta löydät yhteyshenkilön tiedot. Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa juuri sinua. Löydät meidät Oulusta osoitteesta Tyrnäväntie 16 C. Tervetuloa!


Haluaisitko työskennellä meillä? Meillä on töissä kivaa yhdessä. Teemme yhteistyötä, autamme työkaveria ja kannustamme työntekijöitämme kehittymään. Lue lisää toiminnastamme ja avoimista työpaikoistamme täältä>>.

 

Bravida_yhteystiedot_Imatra_Content_690x460px.jpg

Yksikönjohto Bravida Oulu

Aluejohto Pohjanmaa

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite

    Tyrnäväntie 16 C
    90400 Oulu

  • Ole meihin yhteydessä!

    SÄHKÖPOSTI

    info@bravida.fi