Yhteystiedot

Käyntiosoite

Rautatienkatu 23, 10600 Tammisaari

Sähköposti

info@bravida.fi

Vaihde

010 238 8000

Tammisaari

Tervetuloa Bravidalle Tammisaareen

Bravida tarjoaa sähkö- ja LVI-urakointia Raaseporin alueella. 

Toteutamme räätälöityjä ratkaisuja toimialasi edellytysten mukaan; sekä korkealaatuista suunnittelua, asennuksia että palvelua. Mikään urakka ei ole meille liian pieni tai suuri.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä yhteyshenkilöömme ja kerro miten voimme auttaa juuri sinua. Löydät toimipisteemme Tammisaaresta osoitteesta Rautatienkatu 23.


Haluaisitko työskennellä meillä? Ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkein resurssimme ja etsimme jatkuvasti uusia. Lue lisää toiminnastamme ja avoimista työpaikoistamme täältä.

 

Sähkö / LVI

Toimivia sähköratkaisuja kustannustehokkaasti

Pätevät sähköasentajamme toteuttavat kaikenlaisia sähköasennuksia ja huoltotöitä. Luomme ratkaisuja jotka ovat käyttövarmoja sekä energia- ja kustannustehokkaita. Säännöllisellä sähkölaitteistojen huollolla voimme lisäksi ehkäistä sekä käyttöhäiriöitä että muita ikäviä yllätyksiä kiinteistössäsi.

Korkealaatuista LVI- urakointia ja -huoltoa

Autamme monipuolisesti lämpö,- vesi ja- ilmaratkaisujen toteutuksessa - sekä asennuksessa että huoltopalveluissa. Kyse voi olla yksinkertaisemmista asunto- ja konttoriurakoista, tai monimutkaisemmista ratkaisuista esimerkiksi uimahalleihin tai sairaaloihin. Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan vähentämään veden- ja energiankulutusta. Tämä onnistuu esimerkiksi vaihtamalla energiaa säästäviin lämpöpumppuihin, säätämällä lämpöjärjestelmiä sekä vaihtamalla termostaatteja.

Yhteyshenkilöt

Peter Åstrand Työnjohtaja