Bravida Tampere

Tervetuloa Bravida Tampereelle!

Valitse alta haluamasi tekniikkalajin yhteystiedot

Tervetuloa Bravidalle Tampereelle!

Bravida tarjoaa Tampereella monipuolisia palveluja, kuten LVI-urakointia, sähköasennuksia, rakennusautomaatiota, sprinklereitä sisäilmatutkimuksia ja putkistokuvauspalveluja. Toteutamme räätälöityjä talotekniikan ratkaisuja, suunnittelua, urakointia ja asennuksia korkealaatuisesti. Tarjoamme Tampereen alueella kattavasti erilaisia kiinteistön huoltoon ja talotekniikan huoltoon liittyviä service-palveluita. Mikään urakka ei ole meille liian suuri tai pieni - Bravida Tampere on apunasi projektin alkuvaiheesta loppuun asti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä yhteyshenkilöömme, ja kerro miten voimme auttaa juuri sinua. Löydät meidät Tampereelta osoitteesta Hepolamminkatu 32. Tervetuloa!

Olistko kiinnostunut työskentelemään meillä? Meillä henkilöstö on tärkein voimavaramme ja etsimme uusia osaajia joukkoomme. Voit tutustua Bravidaan yrityksenä ja katsoa avoimet työpaikkamme tästä>> 

 

 

 

Bravida_yhteystiedot_Tampere_Content_690x460px.jpg

Yksikönjohto Bravida Tampere

Hallinto Tampere

Bravidalla on Tampereella myös peltiverstas

Teemme peltiverstaallamme vaativat ohutlevytyöt ja kanavaosien valmistusta mittojen mukaan 1,25 mm vahvuuteen asti. Teemme osat tarvittaessa eri eristyksillä ja pellityksillä vaatimusten mukaan. Käymme tarvittaessa mittaamassa paikan päällä ja toimitamme tuotteet suojattuna työmaalle omalla kuljetuskalustollamme. 

Jätä yhteydenottopyyntö 

Anssi Kangasaho 

anssi.kangasaho@bravida.fi

Timo Parviainen

timo.parviainen@bravida.fi

Yhteystiedot