Yhteystiedot

Käyntiosoite

Niitunniskantie 6
20320 TURKU

Sähköposti

sahkotyot.turku@bravida.fi

Turku

Tervetuloa Bravidalle Turkuun!

Bravida Turku tarjoaa monipuolisia sähköteknisiä huoltopalveluita ja asennustöitä. Palvelutarjontaan kuuluvat myös tietoverkkotyöt, turvajärjestelmäasennukset, teollisuuden sähköasennukset ja vikakeikat. Lisäksi saat meiltä Turun alueella myös erilaiset sprinkleri- sekä palosammutinjärjestelmät. 

Tarjoamme Turun seudulla myös LVI-ratkaisuja. Niitä varten yhteystiedot löydät täältä.

Tarjouspyynnöt voit lähettää osoitteeseen: sahkotyot.turku@bravida.fi

Sähkö

Sähköasennusta asiantuntemuksella

Toteutamme kaikenlaisia sähköasennuksia sekä olemassa oleviin kiinteistöihin, että rakenteilla oleviin - oli kyseessä sitten asunnot, teollisuusrakennukset, toimistot tai sairaalat. 

Energiankulutuksen optimointi on meille tärkeää. Pyrimme siksi toteuttamaan käyttövarmoja ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka minimoivat vaikutukset ympäristölle.

Yhteyshenkilöt

Jari Sorsa Tekninen johtaja
Tero Eklund Yksikönjohtaja

Sprinkleri

Sammutusjärjestelmä - pitää palon hallinnassa tai sammuttaa sen ennen palokunnan saapumista

Paloturvallisuus on meille tärkeää. Bravidan kokeneet suunnittelijat auttavat sinua sprinklerijärjestelmien suunnittelemisessa ja asentamisessa. Tarjoamme ratkaisuja jotka ovat sekä kustannustehokkaita että mukautettuja juuri sinun toimialallesi.

Automaattiset sammutuslaitteistot:
- vesisprinkleri
- korkeapainevesisumu
- matalapainevesisumu

Automaattinen sammutuslaitteisto pitää palon hallinnassa tai sammuttaa sen 98 %:ssa tapauksista - mikä on parempi kuin millään muulla palontorjuntakeinolla saavutettu tulos. 

Yhteyshenkilöt

Mika Hyväri Yksikönjohtaja - Sprinkleri