Bravida Vaasa ja Seinäjoki

Tervetuloa Bravidalle Vaasaan ja Seinäjoelle!

Valitse alta haluamasi tekniikkalajin yhteystiedot

Tervetuloa Bravidalle Vaasaan ja Seinäjoelle!

Bravida tarjoaa laajan skaalan erilaisia talotekniikan palveluita niin urakoinnissa kuin kiinteistön huollossa ja ylläpidossa Vaasan ja Seinäjoen seudulla. Autamme asiakkaitamme kehittämään kiinteistöjä koko niiden elinkaaren ajan. Tarjoamme Vaasan ja Seinäjoen alueella liike-, toimitila- ja kauppakeskuskiinteistöjen urakointi-, huolto-, ylläpito- ja korjauspalveluja. Lisäksi toimitamme prosessisähköä ja -putkistoja sekä teollisuusautomaatiota eri teollisuuden alojen tarpeisiin. Meille mikään kohde ei ole liian pieni tai suuri. Toimitamme tarvittaessa kiinteistön ja teollisuuden eri ratkaisuja avaimet käteen periaatteella, eli teemme suunnittelua, urkakointia sekä tarjoamme korkealaatuista palvelua.

Valitse yllä olevalta listalta haluamasi tekniikkalaji, jonka alta löydät yhteyshenkilön tiedot. Toimipisteemme sijaitsee Vaasassa osoitteessa Myllärinkatu 19. Tervetuloa!

Meillä työskentelee laaja joukko oman alansa ammattilaisia. Osaavat tekijät ovat toimintamme keskiössä ja haemme uusia työkavereita eri puolille Suomea. Lue lisää millainen Bravida on työpaikkana ja katso avoinna olevat tehtävät tästä>>.

 

Bravida_yhteystiedot_Content_02_690x460px.jpg

Yksikönjohto Bravida Vaasa ja Seinäjoki

Yhteystiedot