Yhteystiedot

Käyntiosoite

Myllärinkatu 19
65100 Vaasa

Sähköposti

info@bravida.fi

Työtilaukset, vikailmoitukset ja tarjouspyynnöt

Päivystysnumero

+358505752645

Tarjouspyynnöt

pohjanmaa@bravida.fi

Vaasa / Seinäjoki

Tervetuloa Bravidalle Vaasaan

Bravidan Vaasan toimipiste tarjoaa palveluita sähköurakoinnin ja LVI:n parissa. Tarjoamme myös huoltosopimuksia helpottamaan arkeasi kiinteistön omistajana tai -hoitajana. Olemme kokonaisvaltainen toimittaja, joka mielellään räätälöi ratkaisut asiakkaan edellytysten mukaisesti. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä johonkin yhteyshenkilöömme, ja kerro miten voimme auttaa juuri sinua. Löydät meidät Vaasasta osoitteesta Myllärinkatu 19. Tervetuloa!

Haluaisitko työskennellä meillä? Ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkein resurssimme ja etsimme jatkuvasti uusia. Lue lisää toiminnastamme ja avoimista työpaikoistamme täältä.

Yhteyshenkilöt

Dennis Sundqvist Yksikönjohtaja

Sähkö

Sähköasennusta asiantuntemuksella

Toteutamme kaikenlaisia sähköasennuksia sekä olemassa oleviin kiinteistöihin, että rakenteilla oleviin - oli kyseessä sitten asunnot, teollisuusrakennukset, toimistot tai sairaalat. 

Energiankulutuksen optimointi on meille tärkeää. Pyrimme siksi toteuttamaan ratkaisuja, jotka minimoivat vaikutukset ympäristölle, takaavat käyttövarmuuden ja ovat kustannustehokkaita. 

Yhteyshenkilöt

Kim Sund Yksikönpäällikkö - Urakointi
Robin Sjölund Projektipäällikkö - Urakointi
Tommy Holm Projektinhoitaja - Urakointi
Robert Fogde Projektipäällikkö - Urakointi

LVI

Lämpö-, vesi- ja ilmaratkaisut

Autamme monipuolisesti lämpö,- vesi ja- ilmaratkaisujen toteutuksessa - sekä asennuksessa että huoltopalveluissa. Kyse voi olla yksinkertaisemmista asunto- ja konttoriurakoista tai monimutkaisemmista ratkaisuista esimerkiksi uimahalleihin tai sairaaloihin. Pyrimme myös mahdollisuuden mukaan vähentämään veden- ja energiankulutusta. Tämä onnistuu esimerkiksi vaihtamalla energiaa säästäviin pumppuihin, säätämällä lämpöjärjestelmiä sekä vaihtamalla termostaatteja.

Yhteyshenkilöt

Jaakko Keltto Yksikön päällikkö LV
Tuomo Nostaja Projektipäällikkö - LV-urakointi
Matias Pollari Projektipäällikkö IV-urakointi
Anders Haapala Projektipäällikkö - IV-urakointi
Kevin Ragnell Projektinhoitaja - IV-Urakointi

Service

Säännölliset tarkastukset ja huoltotyöt vähentävät juoksevia kustannuksia ja lisäävät käyttövarmuutta. Siksi Bravida tarjoaa huoltosopimuksia, jotta voit jättää nämä tehtävät meidän huoleksemme. Tyypillisiä esimerkkejä toimeksiannoistamme ovat sähkölaitteiden tarkastukset ja turvallisuustarkastukset, sprinklereiden ja jäähdytyslaitteiden tai ilmanvaihtokanavien tarkistukset.

Yhteyshenkilöt

Dennis Sundqvist Yksikönjohtaja - Service
Lucas Örn Huoltopäällikkö - Service
Kent Byggmästar Huoltopäällikkö - Service
Tony Sandelin Projektinhoitaja - Service

Sprinkleri

Sammutusjärjestelmä - pitää palon hallinnassa tai sammuttaa sen ennen palokunnan saapumista

Paloturvallisuus on meille tärkeää. Bravidan kokeneet suunnittelijat auttavat sinua sprinklerijärjestelmien suunnittelemisessa ja asentamisessa. Tarjoamme ratkaisuja jotka ovat sekä kustannustehokkaita että mukautettuja juuri sinun toimialallesi. 

Automaattiset sammutuslaitteistot:
- vesisprinkleri
- korkeapainevesisumu
- matalapainevesisumu

Automaattinen sammutuslaitteisto pitää palon hallinnassa tai sammuttaa sen 98 %:ssa tapauksista - mikä on parempi kuin millään muulla palontorjuntakeinolla saavutettu tulos. 

Yhteyshenkilöt

Dennis Sundqvist Yksikönjohtaja
Mika Hyväri Yksikön johtaja - Sprinkleri

Bravida Charge

Bravida Charge – kokonaisratkaisu sähköauton lataukseen

Bravida Chargen avulla kiinteistön omistaja, yritys tai asunto-osakeyhtiö voi tarjota turvallisen ja luotettavan sähköauton latauksen työntekijöille, asiakkaille ja asukkaille helpolla sekä häiriöttömällä tavalla. Meiltä saat kokonaisratkaisuun kartoituksen, latausaseman, latausaseman asennuksen ja tuen sekä hallinta- ja maksuratkaisun.

Yhteyshenkilöt

Kim Sund Yksikönpäällikkö - Urakointi