Yhteystiedot

Käyntiosoite

Bredängsgatan 55
633 46 Eskilstuna

Puhelin

016-16 73 30

Elektriker, rörmokare och ventilation i Eskilstuna

Välkommen till Bravida i Eskilstuna

På Bravida i Eskilstuna arbetar vi med service och installation inom el, vs samt ventilation. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar och installerar, levererar och servar – oavsett storlek på projekt.

Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig. Du hittar oss på Bredängsgatan 55 i Eskilstuna.

 

EL

Smarta lösningar inom el

Vi har erfarna elektriker som utför elinstallationer inom såväl om- och tillbyggnader av lokaler och fastigheter. I dagens samhälle blir vi allt mer beroende av el – samtidigt som det blir allt viktigare att minimera elförbrukningen. Därför skapar vi lösningar som är både kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön. Vi hjälper dig med allt från högspänning, styr och övervakning till termografering.

Yhteyshenkilöt

Per Karlsson Avdelningschef

VS

Service och installation av värme och sanitet

För Bravida handlar vs om smarta lösningar som fungerar utan avbrott. I vårt arbete möter vi dagligen kranar som droppar och gamla system som äter energi. Helt i onödan, tycker vi på Bravida. Därför hjälper vi även till med att minska vatten- och energianvändningen när det är genomförbart. Det kan handla om byte till nya energisnåla pumpar och injustering av värmesystem.

Yhteyshenkilöt

Tommy Karlsson Filialchef
Jouko Uppa Serviceledare

Ventilation

Installation av ventilationssystem

Vi erbjuder kompletta tjänster och lösningar inom ventilation för alla typer av byggnader och fastigheter. Vi installerar alla typer av ventilationslösningar, bland annat luftbehandling, styr och övervakning samt processventilation. Vi rengör dessutom ventilationssystem och ser över remdrift, axlar och lagar. Därtill håller vi reda på alla dina installationer och vilket underhåll som behövs.

Yhteyshenkilöt

Robert Kullhagen Avdelningschef

Automation

Energieffektiva fastigheter genom automation

Med automation gör vi på Bravida fastigheter smarta genom att integrera alla tekniska system, som i sin tur kan övervakas på distans. På så sätt kan man öka driftnettot och fastighetens energianvändning, vilket ger mindre energikostnader. 

Inom fastighetsautomation erbjuder vi bland annat:

  • Kompletta automationslösningar
  • Projektering och installation av teknik- och styrsystem
  • Energioptimering
  • Styrning av tekniksystem och installationer
  • Driftövervakning
     

Vill du  veta mer hur vi kan hjälpa dig att spara på din energianvändning? Kontakta Bravida i Eskilstuna  så hjälper vi dig med en lösning för din fastighet!

 

Yhteyshenkilöt

Emil Grönoset Avdelningschef
Johan Vaskelainen Projektledare