Yhteystiedot

Postiosoite

Zettergrens väg 2
791 77 Falun

Puhelin

023-13600

El, värme och sanitet i Falun

Välkommen till Bravida i Falun

Välkommen att höra av dig till oss när du behöver en elektriker eller hjälp med installation av värme och sanitet. Vi levererar miljövänliga lösningar som håller hög standard, för att du ska gå säkert hemma eller på arbetsplatsen. Med vår elservice minimerar vi riskerna för strömavbrott eller kortslutningar, som i värsta fall kan leda till bränder. Vi erbjuder också smarta installationer för värme och sanitet, som minskar din vatten- och energianvändning. Vi installerar både i kontorslandskap såväl som i det egna hemmet.

EL

Elektriker med bred kompetens

Låt oss vara med från starten av din nybyggnation eller renovering! Våra elektriker kan förverkliga dina idéer med säkra anslutningar och anläggningar som tål höga belastningar med minimal energiförbrukning. På så sätt miljösäkrar vi din fastighet med moderna lösningar enligt rådande säkerhetsföreskrifter. Bravida är specialiserade inom alla typer av elinstallationer, men också högspänning, infrastrukturprojekt och fiberinstallation. 

Yhteyshenkilöt

Markus Lindberg Avdelningschef - El & Styr
Robert Hjelm Försäljningsansvarig - styr & regler
Joakim Pettersson Serviceledare

VS

Installation av värme och sanitet

I vårt arbete möter vi dagligen gamla system som slösar på energi. Helt i onödan, tycker vi på Bravida. Därför erbjuder vi lösningar som minskar såväl vatten- och energianvändningen när det är möjligt. Inom vs hjälper vi bland annat till med sanitet, tappvatten, undercentraler, gas och industrirör.

Yhteyshenkilöt

Anders Danielsson Projektledare