Yhteystiedot

Filaregatan 5
242 35 Hörby

service.horby@prenad.se

0415-130 80

Elektriker i Hörby

Välkommen till Bravida i Hörby!

Bravida i Hörby är experter på alla typer av elarbeten. Vi fokuserar på de små detaljerna och levererar hållbara lösningar som du kan lita på. Våra elektriker utför nyinstallationer men också elservice och reparationer. Bravida i Hörby besitter en bred kompetens och har erfarenheter från att installera el för stora infrastrukturprojekt och arenor, men finns också på plats hemma i enskilda bostäder för de små installationerna.

EL

Vår elservice

Med vår elservice kan du glädjas åt effektiva och optimerade elinstallationer. Detta genomförs med noggranna metoder och moderna verktyg och vi siktar alltid mot att minimera riskerna för avbrott eller kortslutningar och samtidigt energioptimera installationerna för att ta ansvar för miljön. Vi installerar även nytt och har för vana att vara med redan i projekteringen för att se till att din el installeras korrekt redan från början Det kan handla om säkerhet, som till exempel larm eller övervakningssystem, högspänning och fiberinstallationer och vi hanterar både stora projekt och små insatser hemma i din bostad. 

För oss är inget arbete för stort eller för litet och vi anpassar oss alltid efter dina specifika behov, hemma eller på arbetsplatsen.