Yhteystiedot

Adress

Box 786
851 22 Sundsvall

Käyntiosoite

Timmervägen 4
857 53 Sundsvall

Puhelin

060-66 39 00

Sundsvall

Välkommen till Bravida i Sundsvall

Bravida Sundsvall erbjuder installations- och servicetjänster inom vs, ventilation, kyla, el och brandskydd. Genom att kombinera dessa teknik- och tjänsteområden kan vi hjälpa dig med helhetslösningar och enkla kontaktvägar. Vi levererar, installerar och servar, oavsett om det gäller löpande underhåll eller akuta åtgärder.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi utgår från Timmervägen 4 i Sundsvall.

 

VS

Lösningar inom värme och sanitet

Våra kunniga rörmokare hjälper dig med alla typer av rörarbeten och installationer inom vs. Det kan handla om enklare lösningar för bostäder och kontor, eller mer komplicerade för industrier och sjukhus. Genom att injustera värmesystem och byta till nya energisnåla pumpar kan vi även hjälpa dig att minska energi- och vattenanvändningen när det finns möjlighet.

Yhteyshenkilöt

Tobias Karlsson Serviceledare
Dennis Bokestig Avdelningschef

Ventilation

Service och installation av ventilation

Vi servar och installerar alla typer av ventilationssystem, bland annat luftbehandling, processventilation såväl som styr och övervakning för att nämna några. Frisk luft inomhus kostar lite och lönar sig snabbt. När luften är bra, mår nämligen vi också bra – vilket i förlängningen leder till att vi presterar bättre och blir mer effektiva.

Yhteyshenkilöt

Martin Eriksson Avdelningschef
Rikard Fritzell Serviceledare

EL, Säkerhet

Lösningar som ökar driftsäkerheten

Vi utför alla typer av elinstallationer vare sig det gäller bostäder och kontor, sjukhus och industrier eller stora infrastrukturprojekt. Inom el hjälper vi bland annat till med larm- och säkerhetssystem såväl som tele, data och fiber. Vi erbjuder även regelbunden el-service och skapar lösningar som är både kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön.

Yhteyshenkilöt

Jan Svensson Avdelningschef