Yhteystiedot

Käyntiosoite

Egnahemsvägen 41
522 32 Tidaholm

Telefon

0502-150 91

Telefon Lås, Fire & Security, Styr

0200-72 73 74

Tidaholm

Välkommen till Bravida i Tidaholm

På Bravida i Tidaholm har vi specialister inom låssystem, Fire & Security och fastighetsautomation. Vi levererar alla typer av tjänster och erbjuder både service och installation. Vi är en helhetsleverantör och skräddarsyr anpassade lösningar för våra kunder. Vi erbjuder även rådgivning och projektering för nya projekt och byggnationer.

Genom att kombinera Bravidas stora resurser med det lokala företagets flexibilitet, närvaro och service jobbar vi i nära dialog med våra kunder med en stor trygghet i grunden av vår verksamhet. På så sätt kan vi ta oss an alla tänkbara projekt och levererar hög kvalitet oavsett omfattning eller behov. Om du vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig är du välkommen att kontakta vår kundsupport så kommer du snabbt i kontakt med en av våra specialister.

Lås

Bravidas lås- och larminstallationer

Förutom elektriker och installatörer har Bravida i Tidaholm experter inom lås- och larmsystem. Våra låssmeder och låstekniker har erfarenhet och kompetens för att projektera, installera och underhålla mekaniska, elektriska och nyckelfria lås och vi hanterar även integrering av lås-, larm och passersystem med smarta lösningar. Vi installerar högtekniska brandlarmsystem som är noga anpassade efter byggnadens brandrisker och förutsättningar.

Yhteyshenkilöt

Henrik Gustafsson Butiksansvarig Lås
Daniel Holm Filialchef - Fastighetsautomation

Fire & Security

Fire & Security

Med våra kompletta säkerhetssystem inom Fire & Security får du ett effektivt skydd från både bränder och obehöriga i verksamhetens lokaler. Vi erbjuder larm, låssystem och passersystem som alla är integrerade i ett och samma system för att du enkelt ska få uppsikt över säkerheten. Bravida i Tidaholm har dessutom kompetens inom IT-säkerhet och molntjänster som skyddar känslig information och data på företagets nätverk. Med vårt serviceavtal får du kontinuerliga säkerhetsuppdateringar av din programvara.

Yhteyshenkilöt

Viktor Broberg SERVICELEDARE
Leo Andreasson SÄLJARE/MARKNAD

Styr

Yhteyshenkilöt

Daniel Holm Filialchef - Fastighetsautomation