Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttäjäkokemustasi. Evästeet

Tervetuloa ilmastoneutraalien service-palvelujen pariin!

Tiesitkö, että kiinteistöt aiheuttavat merkittävän osan päästöistä? Siksi säännöllinen huolto ja energian optimointi ovat ratkaisevan tärkeitä kiinteistösi toiminnan ja käytön kannalta. GreenHubin vähentää sekä omaa että yrityksesi hiilijalanjälkeä.

Tiedämme, että kiinteistössäsi suoritettavat toimenpiteemme parantavat hiilijalanjälkeäsi ja voit saavuttaa sinun ja yrityksesi ilmastotavoitteet nopeammin. Arvostat todennäköisesti myös nopeaa toimitusaikaa, päästövapaasti, ja sitä, että käyttämämme materiaalit ovat hyväksyttyjen standardien mukaisia ​​kestäviä tuotteita. GreenHubilla saat koko paketin, joskus se voi olla näin helppoa!

 

GreenHub on yksi suurimmista kestävän kehityksen hankkeistamme

GreenHub on yksi suurimmista kestävän kehityksen hankkeista service-liiketoiminnassamme. Voimme tavoittaa ja kohdata asiakkaamme aivan uudella tavalla. Se vahvistaa asemaamme service-palveluissa ja kestävässä kehityksessä ja lisäksi parantaa sekä meidän että asiakkaidemme kannattavuutta. GreenHub on investointi kestävään kehitykseen!

GreenHub-konsepti syntyi Oslon service–yksikössä noin yhdeksän kuukautta sitten. Se oli menestystarina ja on sittemmin auttanut yhä useampaa asiakasta pienentämään hiilijalanjälkeään. Norjan GreenHub on laajentanut toimintaansa myös Bergeniin.