LV-asennukset

Bravida auttaa kaikenlaisissa lämmitystä ja saniteettiratkaisuja koskevissa asennuksissa, niin isoissa kuin pienissäkin. Ne voivat olla esimerkiksi asuntojen ja toimistojen yksinkertaisia LV-asennuksia tai tehtaiden, sairaaloiden ja kylpylöiden monimutkaisempia asennuksia.

Bravidalle LV merkitsee älykkäitä ratkaisuja, jotka toimivat keskeytyksettä. Meille on lisäksi tärkeää, että asennukset ovat energiaoptimoituja. Autammekin sinua mielellämme vähentämään veden ja energian kulutusta aina kun se on mahdollista – esimerkiksi lämmitysjärjestelmää säätämällä, vaihtamalla pumput energiatehokkaampiin tai vaihtamalla termostaatit.

Bravidan LV-asentajat hallitsevat kaiken lämmitykseen ja saniteettiratkaisuihin liittyvän. LV kattaa monia asioita. Aina rakennuksiin asennettavista lämpöpumpuista suuriin teollisuuden lämpökeskuksiin, ja kaikkea siltä väliltä. Lisäksi siihen kuuluu myös jäähdytys. Bravida voi auttaa monissa sekä lämmitykseen että jäähdytykseen liittyvissä kysymyksissä, olipa lämmönlähteenä sitten kaukolämpö, maalämpö tai fossiiliset polttoaineet. Meillä on myös pitkä kokemus kaasutöistä, joten saat meiltä monenlaista LV-alaa koskevaa apua.

Suunnitteletko uusia LVI-asennuksia tai järjestelmäsi laajamittaista kunnostamista? Ota siinä tapauksessa yhteyttä johonkin paikalliseen toimistoomme, niin me autamme sinua. LV-osastomme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun, joka vastaa juuri sinun ja kiinteistösi tarpeisiin. Bravida tarjoaa myös LV-alan service-palveluita. Lue lisää täältä.vs..installation.jpg

LV-asennuksissa autamme sinua seuraavissa asioissa:

  • Lämpö/jäähdytys
  • Vesi ja viemäröinti
  • Käyttövesi
  • Alakeskukset
  • Kaasu
  • Hitsaus
  • Energiaoptimointi

Yhteystiedot

Kuinka voimme palvella? Soita paikalliseen Bravidan toimistoon, niin kerromme lisää. Mikään tehtävä ei ole meille liian iso tai pieni.