LV-service

Säännöllinen huolto vähentää ikävien yllätysten riskiä ja auttaa pitämään veden ja energian kulutuksen pienenä. Bravida tarjoaa kaikenlaisia lämmitystä ja puhtaanapitoa koskevia service-palveluita ja auttaa tarvittaessa myös korjaustöissä.

Bravidan LV-asentajat hallitsevat kaiken lämmitykseen ja saniteettiratkaisuihin liittyvän. Tarjoamme putkijärjestelmiesi service-palveluita, ylläpitoa ja tarkistuksia riippumatta siitä, onko kyseessä pieni rakennus vai suuri teollisuuskiinteistö. Putkiasentajamme tekevät kaikkea keittiöhanoista ja vesilukoista putkien asennuksiin ja käyttöveden ja viemäröinnin asennuksiin. LV kätkee sisäänsä paljon muutakin kuin putkia, vettä ja saniteettiratkaisuja, ja meillä Bravidalla on paljon osaamista ja kokemusta, joten ammattilaisemme voivat auttaa sinua kaikissa LV-alaan liittyvissä asioissa.

Lämmitysalaan kuuluvat myös jäähdytyspalvelut, ja me Bravidalla hoidamme myös lämmitys- ja jäähdytyslaitosten alakeskuksia. Olipa lämmönlähteenä kaukolämpö, maalämpö tai fossiiliset polttoaineet, me autamme sinua. Meillä on myös pitkä kokemus kaasutöistä, joten saat meiltä kattavaa LV-alaa koskevaa apua.

Putkijärjestelmien läpikäynti, ylläpito ja parantaminen voivat myös tehostaa energiankulutusta. Hallitsemme myös energiaoptimoinnin ja voimme ehdottaa sinulle ratkaisuja, joilla optimoidaan juuri sinun kiinteistösi energiankäyttöä. Olet ehkä jo tarkistanut energiankulutuksen ja selvität LVI-ratkaisujasi koskevia ennaltaehkäiseviä huoltotoimenpiteitä. Siinä tapauksessa service-sopimus jonkin osastomme kanssa voi olla juuri sitä, mitä nyt tarvitset. Työskentelemme paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.vs-service.jpg

Ota yhteyttä johonkin ilmanvaihto-osastoistamme, niin saat lisätietoja siitä, miten service-palvelumme voivat auttaa sinua putkiasennuksia koskevissa asioissa.

Bravidan LV-osastot voivat auttaa sinua muun muassa seuraavissa service-palveluissa:

  • Lämpö/jäähdytys
  • Vesi ja viemäröinti
  • Käyttövesi
  • Alakeskukset
  • Kaasu
  • Hitsaus
  • Energiaoptimointi

Yhteystiedot

Kuinka voimme palvella? Soita paikalliseen Bravidan toimistoon, niin kerromme lisää. Mikään tehtävä ei ole meille liian iso tai pieni.