Vastuulliset hankinnat

Oikeat toimittajat

Hankintoihin liittyvä työ on ratkaisevan tärkeää Bravidan kannattavuudelle. Vuosittain ostamme materiaaleja, komponentteja ja palveluita summalla, joka vastaa lähes puolta liikevaihdostamme. Hankintatoimen tavoitteena on saada hyötyä kannattavuuden ja asiakasarvon lisäämiseksi. Lisäksi haluamme varmistaa, että toimittajamme toimivat ihmisten, ympäristön ja yhteiskunnan kannalta vastuullisesti.

Tärkeitä osa-alueita

  • Hankintojen koordinointi. Yksikkömme koordinoivat hankintansa Bravidan hankinta-ohjelmiston avulla. Sen avulla vähennämme noutojamme ja toimimme kokonaisedullisesti.
  • Yhteistyö toimittajien kanssa. Rakentava yhteistyö sekä maanlaajuisten ja kansainvälisten että paikallisten toimittajien kanssa on tärkeää. Näin varmistamme, että käyttämiemme komponenttien ja materiaalien valmistuksessa ei vahingoiteta ihmisiä tai ympäristöä ja että liiketoimintaa harjoitetaan eettisten ohjeiden mukaisesti.
  • Eettiset toimintaperiaatteet. Toimittajille tarkoitetut eettiset toimintaperiaatteet sisältävät turvallisuutta, ympäristövaikutusta ja ihmisoikeuksia koskevat vaatimuksemme. Asetamme liikekumppaneillemme samat vaatimukset kuin itsellemme.