Bravida tarjoaa avaimet omaan itsensä kehittämiseen

IV-huoltopäällikkö Laura Repo on tuore bravidalainen. Haastattelun aikaan Laura on ehtinyt olla Bravidan palveluksessa 4 kk. ”Olen valmistunut ammattikoulusta ilmastointiasentajaksi ja tein niitä hommia, kunnes aloitin koulun. Sitä kautta olen sitten ponnistanut IV-huoltopäälliköksi”, Laura kertoo. 

Lauralle tuli Bravidasta hyvä vaikutelma jo heti työhaastattelun aikana: ”Haastattelussa tuli tosi hyvä intuitio tästä työpaikasta. Paikalla oli myös esihenkilöni, ja hänestä tuli myös tosi hyvä fiilis”, Laura muistelee. Lauran mukaan erityisen mukavaa on ollut hyvät työkaverit ja iloiset ihmiset, jotka ovat sanoneet, että kiva kun tulit tänne meille töihin. ”Siitä on tullut sellainen hyvä fiilis ja on aina kiva tulla toimistolle”, Laura iloitsee.

Bravida Finland Oy huoltopäällikön työntekijäkokemus
Bravida on iso yritys, joka tuo turvaa ja antaa tukea kasvaa ja kehittyä. Talotekniikkaan alana sisältyy monta eri osa-aluetta, kuten esimerkiksi uudisrakentaminen, saneeraus sekä service eli huolto. ”Eri tekniikkalajit tarjoavat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä muillakin alueilla”, Laura pohtii. ”Ihminen, joka haluaa kehittyä ja kehittää itseään, niin Bravida tarjoaa siihen kyllä kaikki avaimet. Kyllä sanoisin itselleni sinne neljän kuukauden taakse – Bravida on sen arvoinen”, Laura päättää.

Nähdäksesi tämän materiaalin sinun tulee hyväksyä evästeiden käyttö.

Klikkaa tästä muuttaaksesi evästeasetuksia

Videon kuvauksen jälkeen Laura on sittemmin vaihtanut tehtävää ja toimii nykyisin pääkaupunkiseudun alueen service-yksikössä palvelupäällikkönä.  


Katso avoimet työpaikkamme tästä>>