Kiinteistön huolto-, ylläpito- ja kunnossapitopalvelut Bravida Hanko

Bravida Hanko tarjoaa asiakkaille kattavia talotekniikan huolto- ja kunnossapitopalveluita, jotka varmistavat kiinteistöjen teknisten järjestelmien luotettavan toiminnan ja pitkäikäisyyden. Hangon osaavat asiantuntijamme suunnittelevat ja suorittavat säännöllisiä huoltotoimenpiteitä kaikille talotekniikan osa-alueille, mukaan lukien lämmitys-, ilmanvaihto- ja jäähdytysjärjestelmät sekä sähkö- ja automaatiojärjestelmät.

Vahvuutenamme on nopea ja ammattitaitoinen vianetsintä ja korjauspalvelu, mikäli kiinteistön järjestelmissä ilmenee ongelmia tai häiriöitä. Tarjoamme asiakkaillemme myös analyysiä ja optimointia järjestelmien energiatehokkuuden parantamiseksi.

Lisäksi Hangon alueella tarjoamme myös eri järjestelmien päivityspalveluita sekä modernisointia, jotta järjestelmät saadaan vastaamaan tämän päivän standardeja ja parhaita käytäntöjä. Kauttamme on mahdollista myös saada kattavaa järjestelmien etähallintaa ja -valvontaa, jotta mahdolliset viat voidaan havaita tehokkaasti ja nopeasti. Bravida Hanko räätälöi huoltosopimukset asiakkaan tarpeet, budjetin ja kiinteistön erityispiirteet huomioiden.

Teemme myös teollisuuden kunnossapito- ja huoltopalvelua, jotka sisältävät kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka varmistavat teollisten laitteiden, järjestelmien ja tuotantolinjojen luotettavan toiminnan. Palvelemme teollisuuden asiakkaita aina parhaalla mahdollisella tavalla, jotta tuotanto voi jatkua häiriöttömästi.