Yhteystiedot

Käyntiosoite

Lähteentie 4, 10960 Hanko

Sähköposti

info@bravida.fi

Vaihde:

010 238 8000

Hanko

Tervetuloa Bravidalle Hankoon

Bravida Hanko tarjoaa palveluita mm. sähkön, LVI:n, sekä antenni-ja kuituasennusten parissa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja; toteutamme suunnittelua, asennuksia sekä tarjoamme korkealaatuista palvelua.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä yhteyshenkilöömme, ja kerro miten voimme auttaa juuri sinua. Löydät meidät Hangossa osoitteesta Lähteentie 4. Tervetuloa! 

Haluatko työskennellä meillä? Ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkein resurssimme ja etsimme jatkuvasti uusia. Lue lisää toiminnastamme ja avoimista työpaikoistamme täältä.

Yhteyshenkilöt

Jörgen Henriksson Yksikönjohtaja

Sähkö/ LVI

Fiksut sähköratkaisut

Asiantuntevat sähköasentajamme auttavat sinua kaikkien sähkölaitteistojesi asentamisessa, eikä mikään urakka ole meille liian suuri tai pieni. Kaikki toimeksiannot ovat erilaisia - siksi räätälöimme ratkaisun, joka sopii juuri sinulle ja sinun tarpeisiisi. Missä ikinä tarvitsetkaan apua, voit aina luottaa meidän toteuttavan ratkaisuja jotka ovat käyttövarmoja, kustannustehokkaita ja parempia ympäristölle.

LVI

Autamme monipuolisesti lämpö- vesi ja- ilmastointiratkaisujen toteutuksessa - sekä asennuksissa että huoltopalveluissa. Kyse voi olla yksinkertaisista asunto- ja konttoriurakoista tai monimutkaisista ratkaisuista esimerkiksi uimahalleihin tai sairaaloihin. Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan vähentämään veden- ja energiankulutusta. Tämä onnistuu esimerkiksi vaihtamalla energiaa säästäviin pumppuihin, säätämällä lämpöjärjestelmiä sekä vaihtamalla termostaatteja.

Yhteyshenkilöt

Mats Rosenblad yksikön päällikkö - Service
Thomas Lind yksikön päällikkö - Urakointi
Lars Lindberg Työnjohtaja - SERVICE

Antenni- ja kuituasennukset

Bravida tarjoaa Hangossa monipuolisia antenni- ja kuituasennuksia. Olemme kokonaisvaltainen toimittaja, joka mielellään räätälöi ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan. Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Ota yhteyttä Hangon yhteyshenkilöihin. 

Yhteyshenkilöt

Tomas Öblom Elektroniikka-asentaja - Service

Tele- ja kuituasennukset

Yhteyshenkilöt

Tomas Öblom Elektroniikka-asentaja - Urakointi

Sprinkleri

Sammutusjärjestelmä - pitää palon hallinnassa tai sammuttaa sen ennen palokunnan saapumista

Paloturvallisuus on meille tärkeää. Bravidan kokeneet suunnittelijat auttavat sinua sprinklerijärjestelmien suunnittelemisessa ja asentamisessa. Tarjoamme ratkaisuja jotka ovat sekä kustannustehokkaita että mukautettuja juuri sinun toimialallesi. 

Automaattiset sammutuslaitteistot:
- vesisprinkleri
- korkeapainevesisumu
- matalapainevesisumu

Automaattinen sammutuslaitteisto pitää palon hallinnassa tai sammuttaa sen 98 %:ssa tapauksista - mikä on parempi kuin millään muulla palontorjuntakeinolla saavutettu tulos. 

Yhteyshenkilöt

Jörgen Henriksson Yksikönjohtaja
Mika Hyväri Yksikön johtaja - Sprinkleri

Bravida Charge

Bravida Charge – kokonaisratkaisu sähköauton lataukseen

Bravida Chargen avulla kiinteistön omistaja, yritys tai asunto-osakeyhtiö voi tarjota turvallisen ja luotettavan sähköauton latauksen työntekijöille, asiakkaille ja asukkaille helpolla sekä häiriöttömällä tavalla. Meiltä saat kokonaisratkaisuun kartoituksen, latausaseman, latausaseman asennuksen ja tuen sekä hallinta- ja maksuratkaisun.

Yhteyshenkilöt

Mats Rosenblad yksikön päällikkö - Service