Energiatehokkaita LV-ratkaisuja Bravida Hanko

Teemme asiakkaillemme Hangon alueella LV-urakointia, olivatpa kohteet suuria tai pieniä. Projektit voivat sisältää asuntojen, kiinteistöjen ja toimistojen yksinkertaisia LV-urakointeja tai monimutkaisempia urakointeja tehtaissa, sairaaloissa ja teollisuudessa.

LV tarkoittaa älykkäitä ratkaisuja, jotka ovat jatkuvassa käytössä vuoden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Avustamme asiakkaitamme Hangon alueella myös veden ja energian kulutuksen vähentämisessä esimerkiksi lämmitysjärjestelmien tasapainottamisella, energiatehokkaammilla pumpuilla ja termostaattien vaihdoilla, aina kun se on mahdollista.

Bravida Hanko tarjoaa säännöllistä LV-huoltoa alentamaan odottamattomien ongelmien riskiä ja auttamaan ylläpitämään veden ja energian kulutuksen mahdollisimman pienenä. Tarjoamme Hangossa monipuolista LV-huoltoa ja avustamme tarvittaessa lämpöön ja veteen liittyvissä korjaustoimenpiteissä.

Lisäksi suoritamme Hangon alueella lämpö- ja kylmälaitosten lämpökeskuksiin liittyviä töitä riippumatta siitä, onko lämmönlähteenä kaukolämpö, maalämpö tai fossiilinen polttoaine.

Yhteystiedot