Bravida Hyvinkää

Tervetuloa Bravidalle Hyvinkäälle!

Valitse alta haluamasi tekniikkalajin yhteystiedot

Tervetuloa Bravidalle Hyvinkäälle!

Bravida on taloteknisen urakoinnin ja kiinteistön huollon sekä ylläpidon kokonaispalvelujen toimittaja. Me Hyvinkäällä olemme rakennusautomaation rautaisia osaajia ja autamme asiakkaitamme kiinteistöautomaation pienissä ja suurissa projekteissa. Kauttamme saat asiantuntijapalvelua, joka sisältää koko rakennusautomaatiojärjestelmän aina suunnittelusta käyttöönottoon ja ylläpitoon.

Hyvinkään alueella teemme rakennusautomaation erilaisia energiatehokkuushankkeita sekä urakoimme sähköauton latauspisteitä. Kokeneet Hyvinkään alueen suunnittelijamme auttavat asiakkaitamme laatimalla sprinkleriratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita ja mukautettu yrityksen tarpeita vastaaviksi sekä autamme kaikissa sprinklerijärjestelmän huoltoon liittyvissä asioissa


Hyvinkään ammattilaisemme kertovat mielellään lisää erilaista rakennusautomaatioratkaisuista, etävalvonnasta ja -hallinnasta sekä pilvivalvomoista. Kiinnostuitko? Valitse yllä olevalta listalta haluamasi tekniikkalaji, jonka alta löydät yhteyshenkilön tiedot. Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa juuri sinua. Löydät meidät Hyvinkäältä osoitteesta Hakakalliontie 7. Tervetuloa!


Haluaisitko työskennellä meillä? Ammattitaitoiset työntekijät ovat toimintamme keskiössä ja etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme. Lue lisää toiminnastamme ja avoimista työpaikoistamme täältä>>.

 

Bravida_yhteystiedot_Hyvinkaa_Content_690x460px.jpg

Aluejohto Bravida Hyvinkää

Yhteystiedot