Yhteystiedot

Postiosoite

Box 3154
350 43 Växjö

Käyntiosoite

Hjalmar Petris väg 32

Sähköposti

info.vaxjo@bravida.se

Puhelin

0470-377 00

Vi är elektriker och ventilationsexperter i Växjö

På Bravida Växjö kan du få hjälp med installation samt underhåll från våra elektriker, ventilation experter och inom VS eller automation. Våra elektriker är certifierade, har erfarenhet och kännedom om orten. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg, med vetskap att arbetet utförs enligt reglerna. Samma gäller självklart inom ventilation och övriga områden. 

Förutom våra elektriker och ventilation experter, erbjuder även energitjänster som energideklaration, energiberäkning och byggnadssimulering. 

Vid behov så skräddarsyr vi lösningar och inget projekt är varken för litet eller för stort för oss. 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan

EL

Elektriker för underhåll och installation

Våra elektriker finns till hands för alla typer av elarbeten, med lång erfarenhet och kompetens inom elservice och elinstallation i Växjö är du i goda händer. Vi är din elfirma och elinstallatör vid behov, vår elavdelning utför installationer åt privatpersoner, företag, industrier och till allmännyttan.

Du kan även få hjälp med andra delar inom el-området t.ex. solceller, elbilsladdare, fiber, data, kommunikation, lås och säkerhet. Vi utför alla typer av elinstallationer, från mindre serviceuppdrag till större entreprenader inom såväl om- och tillbyggnader av lokaler och fastigheter.

Behöver du mer än en elektriker kan vi också vara en helhetsleverantör som tillsammans med våra kollegor på värme & sanitet eller ventilation, skapa synergi i projektet.

Vi ger fastigheter liv! Prata med oss om dina behov. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig – kontakta oss!

Yhteyshenkilöt

Roger Jarnemyr Avdelningschef
Göran Wetterling Serviceledare
Magnus Karlsson Serviceledare Solceller & Elbilsladdare
Niklas Ekelöf Serviceledare Tele & Data
Ludvig Lindqvist Serviceledare Lås & Säkerhet
Tobias Stabel Kalkylator

VS

Lösningar inom värme och sanitet

Vi erbjuder smarta lösningar som fungerar utan avbrott. Inom vs hjälper vi bland annat till med industrirör, kompetenssvetsning och tappvatten. Vi arbetar även med undercentraler för värme, och hjälper dig oavsett om värmekällan är fjärrvärme, bergvärme eller fossila bränslen. Därtill har vi dessutom lång erfarenhet av gasarbeten.

Yhteyshenkilöt

Andreas Roos Avdelningschef

Ventilation

Installation och service av ventilation

Installation eller underhåll av ventilation är viktigt och kan vara ett lagkrav för vissa fastigheter. Använd vår erfarenhet inom ventilation, vi erbjuder kompletta lösningar och tjänster för alla typer av fastigheter och anläggningar. Luftbehandling, processventilation, injustering eller t.ex. OVK är områden vi jobbar med. 

Frisk luft inomhus kostar lite och betalar sig snabbt. När luften är bra, mår vi också bra – vi presterar och trivs i allmänhet bättre i lokaler med fungerande ventilation. Prata även med oss gällande ventilationsservice, tillsyn och skötsel för er ventilation. Driften är viktig och kan hanteras med planerat underhåll  där man är jobbar proaktivt med felavhjälpande åtgärder.

Har du frågor? Vill du att vi ska inventera din anläggning för prisuppgift gällande underhåll? Eller är det dags för att installera något nytt? Kontakta oss och berätta om dina behov!

Yhteyshenkilöt

Andreas Berg Avdelningschef
Fredrik Strandberg Serviceledare
Claes Johansson Projekt/Serviceledare

Automation

Kostnadseffektiva automationslösningar

Bravida erbjuder fastighets- och industriautomation och kan leverera ett antal olika fabrikat, allt för att hitta det mest prisvärda och bästa systemet för dig som kund. Bravida är tillsammans med övriga avdelningar en heltäckande partner och kan leverera allt från styrinstallation och apparatskåp till överliggande mjukvara och PLCer.

Vi är gärna med tidigt i processen och bistår dig som kund från början till slut. På så sätt kan vi nämligen hjälpa dig att skapa automationslösningar som är både kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön. Genom löpande service kan vi dessutom hjälpa dig att undvika såväl avbrott som andra otrevliga överraskningar.

Yhteyshenkilöt

Ola Gustavsson Tf Avdelningschef
Dan Svensson Serviceledare Automation
Linus Videbjörk Projektledare Automation