Kuumia burgereita, perinteikäs yliopistokampus ja valtava koulurakennus – tutustu Pohjanmaan Bravida-kohteisiin

Pohjanmaalla reissatessa kannattaa pysähtyä Bravidan urakoimiin ja huoltamiin kohteisiin. 

Uutiset

Bravida toimii vahvasti Pohjanmaan alueella. Siitä osoituksena ovat lukuisat kohteet, joita Bravida on urakoinut tai joihin sillä on jatkuva service- eli huoltosopimus. 

Kun suunnittelet reissua Pohjanmaalle, suuntaa esimerkiksi näihin Bravidan huoltamiin tai urakoimiin kohteisiin: 

 1. Sähköt ja av-tekniikka Piispanmäen monitoimitaloon 
  Kokkola on viehättävä merenrantakaupunki, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Kesätekemisen lomassa kannattaa käydä katsomassa Kokkolan historian suurinta kouluhanketta eli Piispanmäen monitoimitalon työmaata. Bravida vastaa monitoimitalon sähköjen ja AV-tekniikan toteutuksesta. Työmaalla on alkanut tapahtua maaliskuussa, ja rakennuksen pitäisi valmistua toukokuussa 2025. Nähtävää siis riittää! 

 1. Service-huollot Friends and Brgrsissa 
  Kesällä maistuvat nopeasti valmistuvat herkut. Ja kun ulkona on lämmin, mikäs sen mukavampaa kuin istahtaa viileään ravintolaan nauttimaan kyytipoikaa. Pietarsaaressa burgeriherkuttelu onnistuu mainiosti Asematien ja Choraeuksenkadun kulmassa sijaitsevassa Friends and Brgrsissa. Ravintola pysyy viileänä ja talotekniikka toimii muutenkin moitteetta, sillä Bravida huolehtii tilan erilaisista huoltotöistä tarpeen mukaan. Bravidan service-palveluihin kuuluvat muun muassa huolto ja ennaltaehkäisevä ylläpito, erilaiset korjauspalvelut, talotekniset vuosihuollot sekä pienimuotoinen uudisrakentaminen ja paikalliset muutokset. Mars burgereille siis! 
   

 1. Talotekniikka Vaasan yliopiston rakennukseen 
  Pohjanmaan maakuntakeskuksessa Vaasassa kannattaa vierailla Pohjanmaan museossa, Merenkurkun saaristossa ja Vanhan Vaasan raunioilla. Palosaaren kaupunginosassa sijaitsee Vaasan yliopiston kampusalue, jossa on käynnissä laaja kehityshanke. Bravida oli mukana Tritonia-kirjaston entisen rakennuksen remontoinnissa, kun siitä tehtiin työtilat yliopiston henkilökunnalle. Bravida vastasi neljään kerrokseen sijoittuvan ja reilut 6 000 neliötä käsittävän tilan talotekniikasta eli LV-, IV-, sähkö- ja sprinkleritöiden urakoinnista. Käy tiirailemassa rakennusta ainakin ulkopuolelta.