Ilmanvaihto – asennukset

Sisäilman laatu on erittäin tärkeä asia, ja olemme tietoisia siitä, että ilmanvaihtojärjestelmällä voi olla valtava vaikutus jokapäiväiseen elämään. Bravidan ammattitaitoiset asentajat asentavat kaikentyyppisiä, niin suuria kuin pieniäkin, ilmanvaihtoratkaisuja. Ota yhteyttä johonkin ilmanvaihto-osastoomme, niin etsimme juuri sinun rakennukseesi sopivan ratkaisun.

Me Bravidalla hoidamme erityyppisiä ilmanvaihtoratkaisuja, ja ilmanvaihtoasentajamme hallitsevat suvereenisti kaiken, mikä liittyy ilmanvaihtoon. Autamme sinua kaikessa lähtien ilmankäsittelystä ja prosessi-ilmanvaihdosta ohjaukseen, valvontaan, säätöihin ja pakollisiin ilmanvaihtotarkastuksiin. 

Bravida on kehittänyt myös mukautettuja huipputeknisiä ilmanvaihtoratkaisuja suurempiin rakennuksiin. Löydät ratkaisujamme palvelutaloista, sairaaloista, laboratorioista, urheilu- ja ostoskeskuksista sekä suurteollisuuslaitoksista.

vent.installation.jpgHallitsemme muutkin kuin suuret tilat. Ammattitaitoiset Bravida-asentajamme auttavat sinua rakennuksen koosta riippumatta. Saat helpoiten apua ottamalla heti meihin yhteyttä. Me räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Suunnitteleeko uusia ilmanvaihtoasennuksia? Ota yhteyttä johonkin ilmanvaihto-yksiköistämme, niin saat lisätietoja siitä, miten asennuspalvelumme voivat auttaa sinua ilmanvaihtoa koskevissa asioissa.

Bravida asentaa kaikenlaisia ilmanvaihtoratkaisuja ja huolehtii muun muassa seuraavista asioista:

  • Ilmankäsittely
  • Prosessi-ilmanvaihto
  • Ohjaus ja valvonta
  • Säädöt ja pakollinen ilmanvaihtotarkastus.

Yhteystiedot

Kuinka voimme palvella? Soita paikalliseen Bravidan toimistoon, niin kerromme lisää. Mikään tehtävä ei ole meille liian iso tai pieni.