Sähköasennukset

Bravida suorittaa kaikenlaisia sähköasennuksia, sekä suuria että pieniä, olipa kyse sitten toimistoista, asunnoista, sairaaloista, tehtaista tai isoista infrastruktuuriprojekteista.

Teemme sähköasennuksia sekä vanhoihin että rakenteilla oleviin kiinteistöihin. Meiltä saat apua kaikentyyppisiin sähköratkaisujen asennuksiin. Kyse voi olla vaikkapa suurten tai pienten kiinteistöjen valaistuksesta, asuinalueiden ja puistojen ulkovalaistuksesta tai tunneleiden valaistuksesta. Sähköä tarvitaan kuitenkin paljon muuhunkin kuin lamppuihin. Bravidan sähkötekniset palvelut ulottuvat hälytys- ja turvajärjestelmistä suurjännitteeseen ja kytkinlaitoksiin.

Etsitkö yritystä, joka voisi toimittaa projektisi sähköasennukset? Ota siinä tapauksessa yhteyttä johonkin sähköosastoistamme, niin sähköasentajamme auttaa sinua. Bravida esittelee mielellään juuri sinun projektiisi sopivia ratkaisuehdotuksia, ja voimme tehdä yhteistyötä jo ratkaisua ja projektia suunniteltaessa.

Meillä Bravidalla on sähköasentajia, joiden osaamisen kirjo on suuri, ja voimmekin siksi auttaa asiakkaitamme erityyppisissä ratkaisuissa. Meillä on sähköratkaisuja niin kerrostaloihin, suuriin infrastruktuuriprojekteihin, uimahalleihin kuin lentokentillekin tehtäviin asennuksiin. Bravida toimittaa kaikkiin projekteihin – niin suuriin kuin pieniinkin.

Bravida asentaa kaikkea sähköalaan kuuluvaa. Voimme toteuttaa esimerkiksi tele-, data- ja kuituasennuksia. Asennamme ja kytkemme käyttöön sekä hälytysjärjestelmiä että erilaisia valvontaratkaisuja. el.installation.jpgHallitsemme teollisuuden, sairaaloiden ja suurten laitteistojen sähköjärjestelmät, ja luomme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joissa kaikki rakennuksen sähköjärjestelmät toimivat yhteistyössä, jolloin ratkaisu on sekä kestävä että energiatehokas.

Bravidalla asennuksia tekevät sähköosastot voivat tarjota sinulle esimerkiksi seuraavia sähköasentajan palveluita:

  • Sähköasennukset
  • Tele, data ja kuidut
  • Suurjännite
  • Kytkinlaitokset/varavoima
  • Lämpökuvaus
  • Hälytys- ja turvajärjestelmät
  • Teollisuuden asennukset
  • Ohjaus ja valvonta
  • Energiaoptimointi 

Yhteystiedot

Kuinka voimme palvella? Soita paikalliseen Bravidan toimistoon, niin kerromme lisää. Mikään tehtävä ei ole meille liian iso tai pieni.