Monipuolista sähköurakointia ja 24 h sähköpäivystys sekä sähköhuolto – Bravida Helsinki

Teemme Helsingin alueella monipuolista sähköurakointia ja tarjoamme 24 h sähköpäivystyksen, oli kyse, oli kyse toimistoista, asunnoista, sairaaloista, tuotantolaitoksista tai isoista infrastruktuuriprojekteista. Teemme sähköurakointia sekä vanhoihin kiinteistöihin että rakenteilla oleviin kiinteistöihin. Sähköurakoinnin yhteydessä teemme mm. antenni- ja teleasennuksia asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tarjoamme Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella myös ympärivuorokautista sähköhuoltoa.  Sähköpäivystyksemme palvelee 24 h vuorokaudessa. Kaikki asentajamme ovat ammattilaisia, jotka huoltavat sähköviat tai sähkökorjaukset heti paikan päällä kerralla kuntoon! Kaikilta sähköasentajiltamme löytyy korkein S1-pätevyys sähkötöihin liittyen. Voit aina luottaa sekä toimittamaamme työnjälkeen että laadukkaaseen palveluumme. Sähköpäivystyksemme palvelee pääkaupunkiseudulla seuraavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava ja Tuusula. Teemme sähköhuoltoja niin yksityisasiakkaille kuin taloyhtiöille. Lisäksi teemme sähköhuoltoja myös yrityksille esimerkiksi erilaisiin toimisto- ja liiketiloihin sekä muihin kiinteistöihin.

Sähköpäivystys 24 h: 020 712 9540


Huollon yhteydessä käymme läpi sähkökeskukset, kuorman jakautumisen, rasiat ja kaapelit sekä tarkastamme kiinteistön sähköstandardit. Sähköasennusten ja sähkölaitteiden viat ovat usein piilossa, eikä riskejä aina huomaa päälle päin. Vanhat tai vialliset sähkölaitteistot muodostavat suuren paloriskin, ja niiden suuri sähkönkulutus tai sähkökatkokset voivat aiheuttaa huomattavia kustannuksia. Bravidan kanssa solmittu huoltosopimus auttaa tunnistamaan mahdolliset viat ja ongelmat ja korjaamaan ne mahdollisimman energiatehokkaasti.

Elinstallatör från Bravida installerar el

Sähköpäivystys 24 h (ent. Nykysähkö Oy)

Sähköurakointi