Pohjoismainen työsuojelun teemaviikko

Bravidalla on selkeä työympäristöön liittyvä nollavisio – pyrimme siihen, ettei yksikään Bravidan työntekijä sairastu fyysisesti tai psyykkisesti työnsä takia. Bravida järjestää vuosittain turvalliseen työkulttuuriin keskittyvän työsuojelun teemaviikon kaikissa Pohjoismaissa.

Työympäristö ja turvallisuus ovat ratkaisevan tärkeitä liiketoiminnallemme – joka päivä, ympäri vuoden. Keskitymme näihin kysymyksiin erityisesti yhden viikon ajan joka vuosi. Vuonna 2022 Bravidan työsuojelun teemaviikko järjestettiin 12.–16.9.2022.

Työsuojelun teemaviikkoon osallistuvat kaikki työntekijät, ja sen aikana järjestämme työterveyteen ja turvallisuuteen liittyviä toimintoja ja keskusteluja. Näin voimme lisätä tietoa, jota voimme hyödyntää vuoden ympäri.

Työturvallisuutemme on hoitamattomien turvallisuushavaintojen summa. Jos näet riskin – puutu siihen!

amv2022-690x460px.jpg


Bravidan tavoitteena on, ettei työpaikoilla sattuisi lainkaan tapaturmia. 

Turvallisuutta koskevia tavoitteitamme ei saavuteta vain säännöillä, rutiineilla ja vaatimuksilla. Seuraava askel onkin pyrkiä luomaan sellaista kulttuuria, jossa huolehdimme toisistamme.
Teemme niin, kun uskallamme puuttua tilanteeseen, jos näemme jonkun työskentelevän turvattomasti.

Kiinnitämme työturvallisuusviikolla erityistä huomiota näihin kysymyksiin. Tämän vuoden työsuojelun teemaviikon pääteemana on turvallisuuskulttuuri. Viikon aikana näemme miten turvallisuus on kehittynyt sadan vuoden aikana. Lisäksi keskitymme viikon aikana identiteettiin, turvallisuuden edellytyksiin sekä miten hyvä työturvallisuus voi vaikuttaa positiivisesti työhyvinvointiin.

Yhteistyöllä turvallisempi toimiala

Vuosittaiseen työsuojelun teemaviikkoon osallistuu asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Uskomme, että meillä on paljon opittavaa toisiltamme. Jakamalla toisillemme osaamistamme voimme toivottavasti luoda paremman ja turvallisemman toimialan kaikille.

Miten työympäristö on muuttunut viimeisen 100 vuoden aikana?

Meillä Bravidalla on nollavisio tapaturmista ja teemme jatkuvasti töitä varmistaaksemme kaikille työntekijöillemme turvallisen työympäristön. Video kertoo historiallisen matkan 1920-luvulta alkaen ja näyttää työympäristön muutokset tähän päivään asti. 

Katso video, niin kerromme lisää!

Nähdäksesi tämän materiaalin sinun tulee hyväksyä evästeiden käyttö.

Klikkaa tästä muuttaaksesi evästeasetuksia