Pohjoismainen työsuojeluviikko

Bravidalla on selkeä työympäristöön liittyvä nollavisio – pyrimme siihen, ettei yksikään Bravidan työntekijä sairastu fyysisesti tai psyykkisesti työnsä takia. Bravida järjestää vuosittain turvalliseen työkulttuuriin keskittyvän työsuojeluviikon kaikissa Pohjoismaissa.

Työympäristö ja turvallisuus ovat ratkaisevan tärkeitä liiketoiminnallemme – joka päivä, ympäri vuoden. Keskitymme näihin kysymyksiin erityisesti yhden viikon ajan joka vuosi. Vuonna 2022 Bravidan työsuojeluviikko järjestetään 12.–16.9.2022.

Työsuojeluviikkoon osallistuvat kaikki työntekijät, ja sen aikana järjestämme työterveyteen ja  turvallisuuteen liittyviä toimintoja ja keskusteluja. Näin voimme lisätä tietoa, jota voimme hyödyntää vuoden ympäri.

Työturvallisuutemme on hoitamattomien turvallisuushavaintojen summa. Jos näet riskin – puutu siihen!

4489_690x460px.jpg

Bravidan tavoitteena on, ettei työpaikoilla sattuisi lainkaan tapaturmia. 

Turvallisuutta koskevia tavoitteitamme ei saavuteta vain säännöillä, rutiineilla ja vaatimuksilla. Seuraava askel onkin pyrkiä luomaan sellaista kulttuuria, jossa huolehdimme toisistamme. Teemme niin, kun uskallamme puuttua tilanteeseen, jos näemme jonkun työskentelevän turvattomasti.

Kiinnitämme työsuojeluviikolla erityistä huomiota näihin kysymyksiin. Tämän vuoden työsuojeluviikon pääteemana on riskien havainnointi. Mitä riskien havainnointi tarkoittaa, miksi se on niin tärkeää ja miten riskistä ilmoitetaan työpaikalla? Sinun on aina toimittava, jos huomaat jonkin riskin – riippumatta siitä, koskeeko se sinua vai jotakuta kollegaasi. Työturvallisuutemme on hoitamattomien turvallisuushavaintojen summa.

Yhteistyöllä turvallisempi toimiala

Vuosittaiseen työsuojeluviikkoomme osallistuu asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Uskomme, että meillä on paljon opittavaa toisiltamme. Jakamalla toisillemme osaamistamme voimme toivottavasti luoda paremman ja turvallisemman toimialan kaikille.