Kesätyöt 2023

Bravida on Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja, joka työllistää noin 13 000 ammattilaista. Bravida tarjoaa sekä erikoispalveluita että kokonaisratkaisuja sähkö-, lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikassa, ja ne kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja ylläpitoon. Bravida toimii yli 180 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen toimittaja Bravida Finland etsii kesätyöntekijöitä kaudelle 2023!

 

Me Bravidalla haluamme tarjota mahdollisuuden oppimiseen sekä ammatilliseen kasvuun. Annamme kiinteistöille elämän ympäri Suomen ja meille on tärkeää, että jokainen tulevaisuuden ammattilainen voi kehittyä alansa parhaaksi osaajaksi.

Kattavilla service- ja urakointipalveluilla autamme asiakkaitamme luomaan hyvin toimivia kiinteistöjä, joissa ihmiset viihtyvät ja voivat elää kestävällä tavalla. Meillä töitä ei tarvitse tehdä yksin, sillä Bravidalla työkaverit auttavat toisiaan.

Palkkaamme ensi kesäksi erilaisiin työtehtäviin useita kymmeniä kesätyöntekijöitä eri puolille Suomea. Toimialan johtavana yrityksenä ja merkittävänä työllistäjänä pystymme tarjoamaan monipuolisia tehtäviä.

Arvostamme talotekniikan alan opintoja ja aiempaa työkokemusta.

Etsimme kesäkuukausille esimerkiksi:

 • asentajia ja toimihenkilöitä Talotekniikkaurakointiin (LVISA)
 • asentajia ja toimihenkilöitä Talotekniikkahuoltoon (LVISA)

 

 • insinööriharjoittelijoita tai valmistuvia insinöörejä automaatiohankkeisiin
 • insinööri- tai diplomi-insinööriopiskelijoita valtakunnallisiin työturvallisuus- ja energiahankkeisiin

Kesätyömahdollisuuksia löytyy kaikista toimipaikoistamme ja haemme esimerkiksi työnjohtoharjoittelijoita pääkaupunkiseudun IV- ja LV-yksiköihin sekä insinööriharjoittelijoita sprinkleri- ja automaatio yksikköön Helsinkiin ja LVI-yksikköön Jyväskylään. Sähköpuolen insinööriharjoittelijoita haemme muun muassa Lappeenrantaan ja Kouvolaan.

Lisäksi meiltä löytyy kesätyöpaikkoja sähköasentajaharjoittelijoille Hangosta, Helsingistä, Vaasasta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Lappeenrannasta sekä Kouvolasta. LVI-asentajia haemme kesätöihin Tampereelle. 

Nähdäksesi tämän materiaalin sinun tulee hyväksyä evästeiden käyttö.

Klikkaa tästä muuttaaksesi evästeasetuksia

Miksi Bravidalle kannattaa hakea kesätöihin? 

Meille on tärkeää, että jokaisella työntekijällä on mahdollisuudet kehittyä työssään hyvien työkaverien ympäröimänä. Katso videolta, miksi bravidalaisten mielestä meille kannattaisi hakea kesätöihin!  

 • Petteri Hedberg 
  - projektinhoitajaharjoittelija 

  "Bravida on ollut hyvä työnantaja ja olen saanut jatkaa samoissa projektinhoidollisissa tehtävissä kuin ennen opintovapaatani. Jäin opintovapaalle aiemmasta työstäni ja halusin suorittaa ensimmäisen työharjoitteluni opintojeni ensimmäisen kesän aikana Bravidalla hyvien työkavereiden parissa. "

 • Riku Kauria 
  - Kesäharjoittelija 2022

  "Hain Bravidalle sillä kuulin tutultani, että täällä saattaisi olla kesätöitä tarjolla. Tunsin yrityksen jo entuudestaan. Olen pitänyt täällä erityisesti siitä, että minua kannustetaan kehittymään sekä oppimaan uutta. Olen lisäksi oppinut tähän asti paljon sellaista alasta, jota koulussa ei välttämättä opeteta. Toivon, että opin kesän aikana vielä lisää tällaisia asioita."

 • Santeri Kovács
  - LVI-työnjohtoharjoittelija

  "Hakeuduin Bravidalle kesätöihin, sillä olen kuullut Bravidasta paljon hyvää työnantajana. Täällä on päässyt työporukkaan helposti mukaan ja tukea on saanut työkavereilta aina tarvittaessa. Ennen kaikkea odotan kesätyöpaikalta, että pääsen kehittämään ja luomaan omaa osaamistani ja saamaan uusia kokemuksia."

Bravidalla olet yksi meistä

Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.

Kerro hakemuksessasi missä toimipisteessä ja minkälaisissa työtehtävissä haluaisit työskennellä.

Hae rohkeasti ja tule mukaan iloiseen porukkaan!